![Review Het Makkelijke Bakboek + recept bladerdeeg vlecht met peer](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2019/10/rutger-bakt-boek.jpg)
Review Het Makkelijke Bakboek + recept bladerdeeg vlecht met peer
In deze blog geef ik je een kijkje in Het makkelijke Bakboek van Rutger en vertel ik je waarom ik dit een geweldig boek vind. Ook deel ik uiteraard een recept met jullie.
17 oktober 2019
Sandra
![](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2019/10/rutger-bakt-boek_003.jpg)
![](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2019/10/rutger-bakt-boek_007.jpg)
![](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2019/10/rutger-bakt-boek_006.jpg)
![](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2019/10/rutger-bakt-boek_004.jpg)
![](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2019/10/rutger-bakt-boek_008.jpg)
Bladerdeeg vlecht met peer en fudgesaus
GEBAK – 6 TOT 8 PERSONEN Ingrediënten 4 peren, geschild en in blokjes 2-3 eetlepels suiker 1,5 eetlepel custardpoeder 70 gr donkere rozijnen 1 rol koelvers bladerdeeg 50 gr pecannoten, grof gehakt 1 ei losgeklopt Fudgesaus: 150 gr zachte fudge, in stukjes 75 gr slagroom Snufje zout, optioneel Bereiding: Verwarm de oven op 210 graden. Meng de blokjes peer met de suiker, het custardpoeder en de rozijnen. Rol het bladerdeeg met bakpapier uit en al uit op een bakplaat. Snijd het deeg aan de lange kanten om de 1,5 cm ongeveer 8 cm in. Verdeel het perenmengsel over het midden van het deeg en strooi de gehakte pecannoten er over. Vouw de reepjes bladerdeeg als een vlecht over de vulling.![](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2019/10/rutger_boek_01.jpg)
![](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2019/10/rutger_boek_02.jpg)
![](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2019/10/rutger_boek_03.jpg)
Vind je dit leuk?
1 stemmen
Bedankt voor je stem!