Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Tips snijden

Groente, kruiden of vlees snijden wordt een fluitje van een cent met deze handige tips.

Leg ontbijtspek of ander beleg wat ragfijn gesneden moet worden een uurtje in de vriezer dan is het een fluitje van een cent.

Pluk van gewassen peterselie of selderij de blaadjes (steeltjes bewaren voor de soep) doe die in een plastic zakje in de vriezer, als dit bevroren is het zakje even tussen je handen heen en weer wrijven en je hebt kleine snippertjes, klaar voor gebruik!

Reacties

Laat je reactie achter

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×