Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Tips snijden

Groente, kruiden of vlees snijden wordt een fluitje van een cent met deze handige tips.

Leg ontbijtspek of ander beleg wat ragfijn gesneden moet worden een uurtje in de vriezer dan is het een fluitje van een cent.

Pluk van gewassen peterselie of selderij de blaadjes (steeltjes bewaren voor de soep) doe die in een plastic zakje in de vriezer, als dit bevroren is het zakje even tussen je handen heen en weer wrijven en je hebt kleine snippertjes, klaar voor gebruik!

Reacties

Laat je reactie achter

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×