Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tips snijden

Groente, kruiden of vlees snijden wordt een fluitje van een cent met deze handige tips.

Leg ontbijtspek of ander beleg wat ragfijn gesneden moet worden een uurtje in de vriezer dan is het een fluitje van een cent.

Pluk van gewassen peterselie of selderij de blaadjes (steeltjes bewaren voor de soep) doe die in een plastic zakje in de vriezer, als dit bevroren is het zakje even tussen je handen heen en weer wrijven en je hebt kleine snippertjes, klaar voor gebruik!

Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette