60 min +

Recepten die met ongeveer een uurtje op tafel staan. Een langere bereidingstijd, voor een speciaal gerecht.

Ijstaart met nougatine en schuimpjes
  • Nagerecht
  • 30 min + 4 uur vriestijd
  • 12 personen
  • **

Met maar een paar ingrediënten maak je dit lekkere dessert met koekjesbodem en een romige topping van meringue schuimpjes en nougatine

Romige vegan pasta carbonara
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 3 uur rusttijd
  • 4 personen
  • **

Een échte Italiaanse klassieker, maar dan 100% plantaardig. Spaghetti met een romige saus en kokos bacon.

Indonesische rendang basisrecept
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 3 uur stooftijd
  • 4-5 personen
  • **

Hoe maak je zelf de lekkerste rendang thuis? Met dit recept kun je kiezen voor een zelfgemaakte of kant en klare boemboe en bevat eenvoudige ingrediënten en stap voor stap foto's

Nutella tiramisu
  • Nagerecht
  • 25 min + 4 uur opstijftijd
  • 6 personen
  • **

Een populair dessert met een lekkere twist van hazelnootpasta. Dat is dubbel genieten en makkelijk zelf gemaakt.

Lemon bars
  • Bakrecept
  • 10 min + 1 uur 5 min oventijd
  • 9 stuks
  • *

Lekkere frisse citroen repen met een brosse bodem en een zachte fruitige topping van citroen.

Brownies met zoete aardappel
  • Bakrecept
  • 40 min + 40 min oventijd
  • 9 stuks
  • **

Een lekker smeuïge brownie die gezond is? Jazeker, met dit recept met zoete aardappel maak je een verantwoorde variant van je ultieme guilty pleasure.

Lactosevrije mango kokos panna cotta
  • Nagerecht
  • 10 min + 5 min + 3 uur
  • 2 personen
  • **

Een panna cotta die lactosevrij is en de heerlijke smaken van mango en kokos heeft. Een romig dessert voor een heerlijke zonnige dag.

Hartige broodschotel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 40 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Dit recept met ham en spinazie bewijst dat je ook lekkere hartige broodschotels kunt maken. Deze schotel is ideaal om oud brood of andere restjes op te maken. Vanaf €2,49 per persoon maak je deze broodschotel.

Mini Charlotte’s met framboos
  • Nagerecht
  • 1 uur + 3 uur wachttijd
  • 4 stuks
  • **

Maak deze kleine versie van de Charlotte Russe. Fruitige mousse van frambozen met lange vingers rondom. Kleine cadeautjes om te eten.

Aubergine pizza’s
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 35 min oventijd + 20 min wachten
  • 8 stuks
  • *

Lekkere koolhydraatarme pizza’s gemaakt van aubergines. Extra veel groenten en met een lekkere pizza smaak door de saus, mozzarella en basilicum.

Lasagne bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Het traditionele recept voor lasagne bolognese met een kruidige gehaktsaus en een romige bechamelsaus.

Sinaasappelcake met gember
  • Bakrecept
  • 20 min + 50 min oventijd + 15 min afkoeltijd
  • 10 tot 12 personen
  • **

Een heerlijke zachte cake met de uitgesproken smaken van sinaasappel, gember en rozemarijn. Lekker met gemberglazuur.

Blondies met lavendel
  • Bakrecept
  • 20 min + 50 min oventijd + 5 min afkoelen
  • 12 stuks
  • **

Witte chocolade blondies met het verrassende ingrediënt lavendel. Proef de lente in deze crunchy én chewy blondies.

Dulce de leche maken
  • 3 uur
  • 1 blikje
  • *

Deze heerlijke dikke karamelsaus maak je maar met 1 ingrediënt en is bijvoorbeeld lekker op een taart of in een toetje.

Appel-notentaart
  • Bakrecept
  • 40 min + 50 min oventijd
  • 6-8 personen
  • **

Heerlijke appeltaart met een vulling van appel en stukjes abrikoos een krokante topping van noten.

Frittata met zoete aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 50 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Heerlijk en gezond oven recept van zoete aardappel met spinazie en feta. Lekker als lunch of als lichte avondmaaltijd.

Vegan chocoladetaart
  • Bakrecept
  • 30 min + 35 min oventijd + 45 min afkoelen
  • 10 stukken
  • **

Een heerlijke en makkelijk te maken chocoladetaart met een lekker romige topping die helemaal vegan is.

Zoete aardappel met taco vulling
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 50 min
  • 4 stuks
  • **

Gepofte zoete aardappels uit de oven met een vulling van vegetarisch gehakt, tomaatjes en maïs. Slechts 15 minuten voorbereiding en de rest doet de oven.

Baklava
  • Nagerecht
  • 30 min + 35 min oventijd
  • 12 stuks
  • ***

Een makkelijk recept voor heerlijke baklava van knapperig filodeeg met een vulling van walnoten en pistache met een vleugje sinaasappel.

Appeltaart
  • Bakrecept
  • 1 uur 30 min + 1 uur 20 min oventijd
  • 10 personen
  • **

Met dit recept bak je een klassieke appeltaart met een krokante korst en een stevige en licht zoete vulling van appel, en je snijd er perfecte stukken van. Inclusief een handige video.

Pannenkoek spiesjes met fruit
  • Tussendoortjes
  • 45 min + 30 min afkoelen
  • 8 stuks
  • **

Gezellige pannenkoekrolletjes met jam of nutella en vers fruit. Lekker bij de lunch, high tea of mee naar een picknick.

Andijvietaart met gehakt 
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 50 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Probeer eens deze lekkere quiche met andijvie, gehakt, walnoten en oude kaas. Een heerlijke combi in een krokante korst. 

Red velvet koekjes
  • Bakrecept
  • 30 min + 15 min oventijd + 30 min koeltijd
  • 24 stuks
  • **

Deze red velvet koekjes zijn lekker krokant van buiten en zacht van binnen. Heerlijk gecombineerd met witte chocolade.

Klassieke New York cheesecake
  • Bakrecept
  • 40 min + 50 min oventijd + 6 uur opstijftijd
  • 10 stuks
  • ***

Het perfecte basisrecept voor de klassieke New York cheesecake met een romige vulling en krokante bodem van Bastogne, inclusief handige tips!