Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

60 min +

Lasagne met witte asperges
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Witte asperges met ham zijn een gouden combi, zeker in deze romige aspergelasagne met bechamelsaus met pesto

Lemon meringue cupcakes
  • Bakrecept
  • 45 min + 20 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Luchtige lemon meringue cupcakes gevuld met een frisse vulling van lemoncurd en een topping van meringue schuim, super lekker en leuk! Ook voor Pasen!

Paas cheesecake
  • Bakrecept
  • 30 min + 4 uur opstijven
  • 12 personen
  • **

Heerlijke romige paas cheesecake met vulling van citroen en advocaat die niet in de oven hoeft en perfect is als gebak is voor Pasen

Blauwe bessen taart
  • Bakrecept
  • 25 min + 25 min oventijd + 1 uur opstijven
  • 10 personen
  • **

Makkelijke taart met een knapperige bodem en een frisse en romige vulling met daarop een topping van blauwe bessen

Hangop met fruit
  • Ontbijt
  • 15 min + 6 uur wachten
  • 4 personen
  • *

Zelfgemaakte romige hangop met vanille en vers fruit, lekker als toetje of als ontbijt

Gazpacho met meloen
  • Voorgerecht
  • 15 min + 1 uur wachten
  • 4-6 personen
  • *

Een lekkere koude gazpacho soep met een lichtzoete en frisse smaak van meloen en munt, een perfecte amuse.

Fudge met muisjes
  • Bakrecept
  • 15 min + 2 uur afkoelen
  • 12 blokjes
  • *

Een makkelijk en lekker zoet hapje voor bij de babyshower of als kraamhapje, leuk als variant op de beschuit met muisjes

Twix taart
  • Bakrecept
  • 35 min + 25 oventijd + afkoelen
  • 12 personen
  • **

Combineer een bodem van shortbread met een laag karamel en chocolade en je hebt een fantastische en lekkere Twix taart

Madeleines
  • Bakrecept
  • 20 min + 10 oventijd + 1 uur wachten
  • 12 stuks
  • **

Een eenvoudig maar super lekker recept voor madeleines, een klein luchtig Frans cakeje

Erwtensoep met kip
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 1,5 uur koken
  • 4-6 personen
  • **

Door de rookworst te vervangen door gerookte kip is deze erwtensoep lekker licht en minder vet maar nog steeds heerlijk van smaak

Bananenbrood met appel en rozijnen
  • Bakrecept
  • 20 min + 50 min oventijd
  • 10-12 plakken
  • **

Gezond tussendoortje van bananenbrood gemaakt met speltmeel met stukjes appel en rozijnen

Vegetarische erwtensoep
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 1,5 uur koken
  • 4-6 personen
  • **

Lekkere verse dikke vegan erwtensoep zonder vlees maar met veel winterse groenten zoals knolselderij en pompoen

Makkelijke chocolade mousse
  • Nagerecht
  • 25 min + 4 uur opstijven
  • 4 stuks
  • *

Voor dit makkelijke basisrecept voor luchtige chocolademousse heb je maar 4 ingrediënten nodig

Feestelijke crème brûlée met besjes
  • Nagerecht
  • 50 min + 3 uur wachten
  • 6 stuks
  • **

Deze zoete smaak van vanille en de friszure smaak van de besjes combineren perfect in dit kerstdessert

Sinterklaas fudge
  • Bakrecept
  • 15 min + 2 uur afkoelen
  • 12 blokjes
  • *

Deze leuke fudge met pepernoten en strooigoed is binnen een paar minuten klaar en leuk voor op pakjesavond

Coq au vin
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 min
  • 4 personen
  • **

Dit is een klassiek Frans recept met kip en groenten in een heerlijke wijnsaus

Tony chocolonely karamel zeezout mousse
  • Nagerecht
  • 25 min + 4 uur opstijven
  • 4 personen
  • *

Deze chocolademousse maak je met maar 3 ingrediënten en is een heerlijk luchtig toetje.

Aubergine ovenschotel met geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel die lijkt op melanzane parmigiana maar dan met zachte geitenkaas

Cannelloni met spinazie en zalm
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Halloween chocolademousse
  • Nagerecht
  • 35 min + 3 uur opstijven
  • 4 porties
  • **

Deze chocolademousse in een glaasje met een koekje als grafsteen is een perfect toetje voor Halloween

Cheesecake met appel en kaneel
  • Bakrecept
  • 25 min + 50 min + afkoelen
  • 12 personen
  • **

Deze combi van cheesecake met appeltaart is zo ontzettend lekker!

Bietenlasagne met walnoten
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke vegetarische ovenschotel met rode biet, een romige ricottasaus en crunchy walnoten

Boxty met romige kip
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 5-6 stuks
  • ***

Deze Ierse pannenkoek is gemaakt van aardappelpuree en geraspte aardappel en is gevuld met een romig kipmengsel.

Lasagne met champignon saus
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 min
  • 4 personen
  • **

Deze lasagne met champignons en spinazie is een heerlijke vegetarische ovenschotel

Citroen kokos cheesecake
  • Bakrecept
  • 25 min + 70 min oventijd + opstijven
  • 12 personen
  • **

Een heerlijke frisse cheesecake uit de oven met een vleugje kokos

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×