Recepten in 60+ minuten

Recepten in 60+ minuten

Recepten die je met ongeveer een uurtje klaar hebt. Voor de liefhebbers van slow cooking of als je een wat specialer gerecht wil maken. Van stoofschotels en lasagnes tot bijzondere taarten en trifle die je even moet laten opstijven. Bij veel recepten is de bereidingstijd kort, maar de gerechten hebben nog oventijd of opstijftijd nodig.

Vegan monchou taart
  • Bakrecept
  • 20 min + 4 uur opstijftijd
  • 8 personen
  • *

Romige vegan monchou taart met kersen en speculoos bodem. Makkelijk te bereiden in 20 minuten en daarna laten opstijven.

Paastulband met abrikozen
  • Bakrecept
  • 40 min + 1 uur oventijd
  • 8 - 10 personen
  • *

Paasrecept: heerlijke frisse tulband cake met sinaasappel, abrikozen en amandelen

Brood bakken - basisrecept
  • Ontbijt recept
  • 30 min + 40 min bakken + 2 uur rijzen
  • 1 brood
  • *

Met dit makkelijke basisrecept kun je zelf het lekkerste brood bakken. Stap voor stap maak je een heerlijk, luchtig brood. Inclusief handige foto's en tips.

Gevulde zoete aardappels met ei
  • Hoofdgerecht
  • 20 min voorbereiding + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere en voedzame gevulde zoete aardappels uit de oven met ei, paprika en avocado. Ideaal als avondmaal of als stevige lunch.

Broodje bapao
  • Bijgerecht
  • 20 min bereidingstijd + 10 min stoomtijd + 1 uur 55 min rijstijd
  • 10 broodjes
  • *

Probeer deze gestoomde broodjes eens uit, gevuld met een kruidige vulling van (vega) gehakt en kruiden. Lekker met chilisaus!

Cannelloni met spinazie en zalm
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3 à 4 personen
  • *

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige ricotta en verse spinazie maken samen een heerlijke ovenschotel. Extra lekker door de pijnboompitjes.

Mini galette met mango frambozen
  • Nagerecht
  • 35 min + 15 min oventijd + 1 uur afkoelen
  • 4 personen
  • *

Zoete Franse gebakjes met vers fruit en een knapperige korst geserveerd met slagroom

Bokkenpootjestaart
  • Bakrecept
  • 35 min + 4 uur opstijven
  • 10 personen
  • *

Een van onze meest populaire taarten is deze bokkenpootjestaart. Een heerlijke en feestelijke no bake taart met vanille en je favoriete koekjes: bokkenpootjes. Heel makkelijk zelf te maken in 35 minuten.

Snelle aardbeien mousse
  • Nagerecht
  • 10 min + 2 uur opstijftijd
  • 4 personen
  • *

Maak in 10 minuten dit makkelijke toetje van luchtige en frisse aardbeienmousse zonder gelatine of eieren.

Bao buns
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 30 min wachten
  • 6 stuks
  • *

Deze vegetarische gestoomde broodjes maak je lekker zelf. Gevuld met gemarineerde kipstukjes, wortel en avocado.

Lactosevrij roomijs
  • Nagerecht
  • 10 min + 5 uur opstijftijd
  • 4 personen
  • *

Eenvoudig te bereiden roomijs dat geschikt is voor een lactosevrij of vegan dieet. Met maar 4 ingrediënten bereid je in 10 minuten het ijs voor om daarna op te laten stijven in de vriezer.

Courgette lasagne
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 30 min oventijd
  • 2 tot 3 personen
  • *

Koolhydraatarme lasagne van plakjes courgette, tomatensaus en parmezaanse kaas

Panna cotta taart met aardbeien
  • Nagerecht
  • 40 min + 45 min afkoelen + 4 uur koelkast
  • 8 personen
  • *

Heerlijke taart met krokante koekbodem en vanilleroom met verse aardbeien

Gepofte zoete aardappels met zure room
  • Bijgerecht
  • 20 min + 45 min poftijd
  • 4 stuks
  • *

Lekker van de BBQ of uit de oven: gepofte zoete aardappels met een Mexicaanse twist en een lekkere vulling van zure room met limoen.

Tempeh saté spiesjes
  • Bijgerecht
  • 25 min + 1 uur marineren
  • 8 stuks
  • *

Knapperige tempeh saté in een heerlijke marinade. Lekker van de bbq of gewoon uit de grillpan. Serveer ze met gebakken uitjes.

Romige koffie mousse met ricotta
  • Nagerecht
  • 15 min + 2 uur
  • 3-4 personen
  • *

Een heel eenvoudig, maar o zo heerlijk Italiaans dessert met een super romige koffie crème. Serveer het extra leuk in een glaasje met lekkere toppings.

Chiapudding met mango
  • Ontbijt recept
  • 10 min + 4 uur rusttijd
  • 2 personen
  • *

Wil jij een feestje maken van je ontbijt? Met deze chia pudding parfait van plantaardige yoghurt en mango zit je altijd goed. Makkelijk, lekker en helemaal plantaardig.

Tony Chocolonely brownies met zeezout
  • Bakrecept
  • 45 min + 35 min oventijd
  • 16 stuks
  • *

Deze brownies met chewy caramel en zeezout moet je geprobeerd hebben!

Passievrucht cheesecake
  • Bakrecept
  • 30 min voorbereiding + 10 min oventijd + 6 uur opstijftijd
  • 10 personen
  • *

Heerlijke frisse no bake cheesecake met een bodem van Bastogne en vulling van o.a. passievrucht en roomkaas.

Aperol spritz ijsjes
  • Nagerecht
  • 10 min voorbereiding + 6 uur vriestijd
  • 6 stuks
  • *

Dol op Aperol Spritz? Probeer dan deze zelfgemaakte ijsjes met Aperol. Klaar in 10 minuten. Leuk op een feestje of borrel.

Shakshuka met zoete aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 6 personen
  • *

Een heerlijke vegetarische schotel met eieren die je in de saus laat garen. Lekker veel groenten en een midden Oosterse touch.

Vanille roomijs maken
  • Nagerecht
  • 10 min + 6 uur opstijven
  • 8 porties
  • *

Met maar 3 ingrediënten en zonder ijsmachine maak je super makkelijk heerlijk vol en romig ijs dat makkelijk schepbaar is. Lekker op een zomerse dag of feestelijk tijdens feestdagen.

Gepofte aardappels met zure room
  • Bijgerecht
  • 10 min + 1 uur
  • 2 stuks
  • *

Het recept voor perfect gepofte aardappels uit de oven. Serveer ze met zure room en verse kruiden. Ook lekker van de bbq.

Spaanse paella
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 4 personen
  • *

Stap voor stap heerlijke Spaanse paella maken met kip, chorizo en garnalen. Lekker van de BBQ of gewoon op je fornuis.