Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

60 min +

Surinaamse roti met kip
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 40 min wachten
  • 4 personen
  • **

Het bekendste Surinaamse gerecht met aardappel, kouseband en kip volgens traditioneel recept maar wel makkelijk en eenvoudig zelf te maken. Inclusief handige tips!

Citroen kwarktaart
  • Bakrecept
  • 40 min + 4 uur
  • 10-12 stuks
  • **

Super lekkere frisse en lichte kwarktaart op basis van kwark en slagroom met verse citroen, geen oven nodig

Courgette quiche met geitenkaas
  • Lunch
  • 35 min + 60 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een lekkere vegetarische hartige taart met zachte geitenkaas, deze quiche is lekker als lunch en ideaal om mee te nemen naar een picknick

Gezonde cheesecake
  • Bakrecept
  • 30 min + 60 min oventijd
  • 10 personen
  • **

Een gezondere versie van cheesecake op basis van light roomkaas, Griekse yoghurt gemaakt zonder geraffineerde suiker!

Gezond bananenbrood
  • Bakrecept
  • 15 min + 50 min oventijd
  • 1 cake
  • **

Maak zelf een gezond en lekker bananenbrood met dit makkelijk basisrecept met maar 6 ingrediënten!

Aardbeientaart
  • Bakrecept
  • 25 min + 45 min oventijd + afkoelen
  • 10 personen
  • **

De perfecte zomerse taart; luchtige biscuittaart met slagroom topping en verse aardbeien. Ook lekker voor Moederdag!

Lasagne met witte asperges
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Witte asperges met ham zijn een gouden combi, zeker in deze romige aspergelasagne met bechamelsaus met pesto

Lemon meringue cupcakes
  • Bakrecept
  • 45 min + 20 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Luchtige lemon meringue cupcakes gevuld met een frisse vulling van lemoncurd en een topping van meringue schuim, super lekker en leuk! Ook voor Pasen!

Paas cheesecake
  • Bakrecept
  • 30 min + 4 uur opstijven
  • 12 personen
  • **

Heerlijke romige paas cheesecake met vulling van citroen en advocaat die niet in de oven hoeft en perfect is als gebak is voor Pasen

Blauwe bessen taart
  • Bakrecept
  • 25 min + 25 min oventijd + 1 uur opstijven
  • 10 personen
  • **

Makkelijke taart met een knapperige bodem en een frisse en romige vulling met daarop een topping van blauwe bessen

Hangop met fruit
  • Ontbijt
  • 15 min + 6 uur wachten
  • 4 personen
  • *

Zelfgemaakte romige hangop met vanille en vers fruit, lekker als toetje of als ontbijt

Fudge met muisjes
  • Bakrecept
  • 15 min + 2 uur afkoelen
  • 12 blokjes
  • *

Een makkelijk en lekker zoet hapje voor bij de babyshower of als kraamhapje, leuk als variant op de beschuit met muisjes

Twix taart
  • Bakrecept
  • 35 min + 25 oventijd + afkoelen
  • 12 personen
  • **

Combineer een bodem van shortbread met een laag karamel en chocolade en je hebt een fantastische en lekkere Twix taart

Madeleines
  • Bakrecept
  • 20 min + 10 oventijd + 1 uur wachten
  • 12 stuks
  • **

Een eenvoudig maar super lekker recept voor madeleines, een klein luchtig Frans cakeje

Erwtensoep met kip
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 1,5 uur koken
  • 4-6 personen
  • **

Door de rookworst te vervangen door gerookte kip is deze erwtensoep lekker licht en minder vet maar nog steeds heerlijk van smaak

Bananenbrood met appel en rozijnen
  • Bakrecept
  • 20 min + 50 min oventijd
  • 10-12 plakken
  • **

Gezond tussendoortje van bananenbrood gemaakt met speltmeel met stukjes appel en rozijnen

Vegetarische erwtensoep
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 1,5 uur koken
  • 4-6 personen
  • **

Lekkere verse dikke erwtensoep zonder vlees maar met veel winterse groenten zoals knolselderij en pompoen

Makkelijke chocolade mousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 3 uur opstijven
  • 4 stuks
  • *

Voor dit makkelijke basisrecept voor luchtige chocolademousse heb je maar 4 ingrediënten nodig

Feestelijke crème brûlée met besjes
  • Nagerecht
  • 50 min + 3 uur wachten
  • 6 stuks
  • **

Deze zoete smaak van vanille en de friszure smaak van de besjes combineren perfect in dit kerstdessert

Sinterklaas fudge
  • Bakrecept
  • 15 min + 2 uur afkoelen
  • 12 blokjes
  • *

Deze leuke fudge met pepernoten en strooigoed is binnen een paar minuten klaar en leuk voor op pakjesavond

Coq au vin
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 min
  • 4 personen
  • **

Dit is een klassiek Frans recept met kip en groenten in een heerlijke wijnsaus

Tony chocolonely karamel zeezout mousse
  • Nagerecht
  • 20 min + 4 uur opstijven
  • 4 personen
  • **

Deze chocolademousse maak je met maar 3 ingrediënten en is een heerlijk luchtig toetje.

Aubergine ovenschotel met geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel die lijkt op melanzane parmigiana maar dan met zachte geitenkaas

Cannelloni met spinazie en zalm
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Halloween chocolademousse
  • Nagerecht
  • 35 min + 3 uur opstijven
  • 4 porties
  • **

Deze chocolademousse in een glaasje met een koekje als grafsteen is een perfect toetje voor Halloween

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×