60 min +

Recepten die met ongeveer een uurtje op tafel staan. Een langere bereidingstijd, voor een speciaal gerecht.

Worstenbroodjes
  • Tussendoortjes
  • 20 min bereidingstijd + 15 min oventijd + 50 min rusttijd
  • 18 worstenbroodjes
  • **

Het populaire broodje, maar dan in een plantaardig jasje. Wist je dat je worstenbroodjes heel gemakkelijk vegan kunt maken? Ideaal voor een feestje of om uit te delen!

Makkelijke appeltaart
  • Nagerecht
  • 20 min + 45 min oventijd
  • 10 personen
  • *

Wil je een heerlijke appeltaart maken, maar dan wel met een snel en makkelijk recept? Die heb ik voor je! Binnen 20 minuten heb je deze snelle én lekkere appeltaart al in de oven staan. Enjoy!

Bosvruchtentaart
  • Bakrecept
  • 25 min + 50 min oventijd
  • 8 personen
  • *

Deze bosvruchtentaart smaakt heerlijk én is eenvoudig om te maken. Een luchtige cake als basis met bosvruchten en een vleugje vanille. Lekker bij de koffie of als dessert. Serveer met een toef slagroom.

Pittige lasagne
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Zin in een beetje pit op je bord? Maak dan deze heerlijke pittige lasagne, boordevol smaak en verschillende kruiden. Gegarandeerd een nieuwe favoriet voor liefhebbers van pikant eten.

Gevulde citroenen met ijs
  • Nagerecht
  • 20 min + 4 uur opstijven
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk en leuk toetje met maar 5 ingrediënten! Citroenen gevuld met een romig zelfgemaakt limoncello citroenijs. Leuk om een etentje mee af te sluiten.

Gezonde cake met frambozen
  • Ontbijt recept
  • 10 min bereidingstijd + 55 min oventijd + 10 min rusttijd
  • 1 cake
  • **

Wist je dat je heel goed kunt bakken met peulvruchten? In deze heerlijke en gezonde cake zit een heel blik bonen verstopt, maar je proeft het niet!

Spinazietaart
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Geniet van een verrukkelijk hoofdgerecht met deze smaakvolle spinazietaart. Met bladerdeeg, hartige feta en walnoten is dit een hartige taart die je zeker eens moet proberen! Ook lekker als lunch.

Makkelijke perziktaart
  • Bakrecept
  • 25 min + 50 min oventijd
  • 10 personen
  • *

Deze heerlijke, makkelijke perziktaart is gemaakt met sappige perziken, zachte boter en een vleugje vanille. Lekker luchtig dankzij de room en het zelfrijzend bakmeel. Serveer met wat poedersuiker en een toef slagroom voor een echt genietmoment.

Doperwtenburgers
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 30 min wachten
  • 6 stuks
  • **

Maak zelf deze gezonde doperwtenburgers! Smaakvolle burgers bereid met doperwten, kikkererwten en feta. Serveer op een broodje met yoghurt-muntsaus, gegrilde paprika en sla voor een heerlijke en vullende maaltijd. Lekker met zoete aardappelfriet.

Bananenbrood met aardbeien
  • Tussendoortjes
  • 20 min + 50 min oventijd
  • 10 plakjes
  • **

Geniet van een smeuïg bananenbrood met een verrassende twist: heerlijke stukjes aardbei. Dit lekkere en gezonde bananenbrood is perfect bij het ontbijt of als tussendoortje. Bak zelf deze variant op bananenbrood!

Kokoscake met citroentopping
  • Bakrecept
  • 40 min + 45 min oventijd
  • 10 personen
  • **

Maak deze verrukkelijke kokoscake met citroentopping: een fluffy cake met een exotisch tintje. Bedekt met een romige citroenbotercrème en knapperige geroosterde kokos. De combinatie van de zoete kokos en de frisse citroensmaak zorgt voor een heerlijke traktatie.

Courgettetaart
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 45 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Proef deze smaakvolle courgettetaart: met knapperig bladerdeeg, een romige vulling met courgette en gedroogde tomaatjes. Een heerlijke hartige taart als hoofdgerecht met salade of een kom soep.

Omgekeerde ananastaart
  • Nagerecht
  • 30 min + 1 uur oventijd
  • 10 personen
  • **

Deze heerlijke taart met ananas bak je op de kop en draai je na het bakken om. Het resultaat is een lekkere zachte cake met daarop een zoet laagje van schijven ananas en gekonfijte kersjes. Lekker als dessert of bij de koffie of thee.

Speculoos toetje in een glaasje
  • Nagerecht
  • 30 min + 4 uur opstijven
  • 4 glaasjes
  • **

Met maar 5 ingredienten maak je dit heerlijke dessert met laagjes romige Speculoos room, koekkruimels en natuurlijk een Speculooskoekje. Simpel om te maken en een heerlijk dessert om je etentje mee af te sluiten.

Rabarbercake
  • Nagerecht
  • 25 min + 45 min oventijd
  • 10 personen
  • **

Lekkere luchtige cake met stukjes friszoete rabarber en een vleugje sinaasappel. Een ideale cake om te maken in het voorjaar als rabarber volop verkrijgbaar is.

No bake cheesecake
  • Nagerecht
  • 35 min + 6 uur opstijven
  • 10 personen
  • **

Maak deze makkelijke en romige cheesecake zonder oven, met een heerlijke witte chocolade smaak en frambozen. Een perfecte combinatie en leuk om te serveren op een verjaardag, met Moederdag of voor je Valentijn.

Regenboog lasagne
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 35 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke kleurrijke lasagne met laagjes spinazie, tomaat, pompoen en rode biet. Leuk om te serveren en te maken, en bovendien erg lekker door de verschillende smaken.

Oreo cheesecake
  • Nagerecht
  • 40 min + 1 uur oventijd + 6 uur opstijven
  • 10 personen
  • **

Maak indruk op je vrienden en familie met deze heerlijke zelfgemaakte Oreo cheesecake. Een heerlijke traktatie van de romige smaak van cheesecake met de knapperige textuur van Oreo koekjes. Maak de cheesecake af met een topping van witte chocolade en extra Oreo’s!

Ovenschotel met gehakt en aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Probeer deze heerlijke ovenschotel met aardappel, gehakt, prei en champignons. Dit gemakkelijke recept is perfect voor een doordeweekse avondmaaltijd en zit boordevol smaak. De ovenschotel is eenvoudig te bereiden en bevat enkel basisingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

Chocolade overnight oats
  • Ontbijt recept
  • 10 min bereidingstijd
  • 1 portie
  • *

Ben je nog op zoek naar een lekker, simpel en voedzaam ontbijt? Deze chocolate overnight oats maak je in slechts enkele minuten en kun je de volgende ochtend meenemen naar werk of school. En… het is ook nog eens 100% plantaardig en glutenvrij.

Paaskoekjes
  • Bakrecept
  • 30 min + 15 min + 30 min wachten
  • 20 stuks
  • **

Vier Pasen met deze heerlijke knapperige paaskoekjes! Dit recept is gemakkelijk te volgen en geeft je een perfect resultaat. Versier de koekjes met pastelkleurige glazuur en vrolijke sprinkles voor een extra feestelijke uitstraling. Ook leuk voor kinderen.

Quiche met gorgonzola
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 55 min oventijd
  • 6 personen
  • **

Deze heerlijke gorgonzola quiche met spinazie, walnoten en peer is de perfecte keuze voor liefhebbers van hartige en zoete smaken. De romige gorgonzola en de knapperige walnoten vormen een perfecte combinatie met de zachte spinazie en zoete stukjes peer

M&m koekjes
  • Bakrecept
  • 40 min + 12 min oventijd + 30 min wachten
  • 15 stuks
  • **

Leuk om met de kids te maken; lekkere koekjes met krokante buitenzijde en kleurrijke m&m's

Makkelijke rabarber tiramisu
  • Nagerecht
  • 20 min + 1 uur 30 min opstijven
  • 6 personen
  • *

Fris en zoet tiramisu recept met laagjes lange vingers, romige kwark en gekarameliseerde rabarber