Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bananenbrood met noten

Gezond bananenbrood met een heerlijke crunch van pecannoten en walnoten

Ingrediënten
Benodigdheden

Bereiding

 Verwarm de oven op 180 graden. Doe de gepelde bananen met de eieren, kaneel, amandelmelk en ahornsiroop in een keukenmachine en mix tot een glad beslag.

 Doe dit in een kom en spatel het meel en bakpoeder erdoor. Bewaar een paar noten en hak de rest grof en schep door het beslag. Giet het beslag in een beklede of ingevette cakevorm en verdeel de overgebleven noten over de bovenzijde.

 Bak het bananenbrood ongeveer 50 minuten in de oven. Controleer daarna met een prikker of het bananenbrood met noten gaar is.

 Tip: je kunt ook variëren met noten, gebruik ook eens amandelen en/of hazelnoten.

Bananenbrood met noten

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×