Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

60 min +

Aubergine ovenschotel met geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel die lijkt op melanzane parmigiana maar dan met zachte geitenkaas

Cannelloni met spinazie en zalm
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Halloween chocolademousse
  • Nagerecht
  • 35 min + 3 uur opstijven
  • 4 porties
  • **

Deze chocolademousse in een glaasje met een koekje als grafsteen is een perfect toetje voor Halloween

Cheesecake met appel en kaneel
  • Bakrecept
  • 25 min + 50 min + afkoelen
  • 12 personen
  • **

Deze combi van cheesecake met appeltaart is zo ontzettend lekker!

Bietenlasagne met walnoten
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke vegetarische ovenschotel met rode biet, een romige ricottasaus en crunchy walnoten

Boxty met romige kip
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 5-6 stuks
  • ***

Deze Ierse pannenkoek is gemaakt van aardappelpuree en geraspte aardappel en is gevuld met een romig kipmengsel.

Lasagne met champignon saus
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 min
  • 4 personen
  • **

Deze lasagne met champignons en spinazie is een heerlijke vegetarische ovenschotel

Citroen kokos cheesecake
  • Bakrecept
  • 25 min + 70 min oventijd + opstijven
  • 12 personen
  • **

Een heerlijke frisse cheesecake uit de oven met een vleugje kokos

Shakshuka met zoete aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 6 personen
  • **

Een heerlijke vegetarische schotel met eieren met een midden Oosterse touch

Nutella ijs
  • Nagerecht
  • 15 min + 6 uur opstijven
  • 1 liter
  • *

Romig ijs zonder ijsmachine en gemaakt met maar 4 ingrediënten!

Mousse van limoncello met Bastogne
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur in de koelkast
  • 4 personen
  • **

Dit zomerse dessert met limoncello en Bastogne koekjes is een lekkere en frisse afsluiting van elke maaltijd!

Glutenvrij bananenbrood met pindakaas
  • Bakrecept
  • 15 min + 60 min oventijd
  • 12 plakken
  • *

Dit licht zoete bananenbrood is gemaakt met amandelmeel en is daarom glutenvrij! Heerlijk met een vleug pindakaas en stukjes cacao nibs.

Wrap rolletjes met serranoham
  • Hapjes
  • 15 min + 1 uur opstijven
  • 14 stuks
  • *

Deze rolletjes van wortel wraps zijn de perfecte hapjes tijdens een tapas maaltijd. De vulling bestaat uit avocado, serranoham en pijnboompitten

Ziti al forno met gehaktballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze Italiaanse pastaschotel met gehaktballetjes en lekker veel mozzarella is ultiem genieten!

3 kleuren ijscake met bosvruchten
  • Nagerecht
  • 30 min + 6 uur vriezer
  • 12 plakken
  • **

Deze cake is heel makkelijk te maken en bestaat uit ijs met frambozen, blauwe bessen en witte chocolade

Frisse citroenmousse
  • Nagerecht
  • 30 min + 2 uur opstijven
  • 4 glaasjes
  • **

Deze luchtige mousse met citroensmaak maak je eenvoudig met deze 5 ingredienten

Aardbeienvlaai met banketbakkersroom
  • Bakrecept
  • 60 min + 30 oventijd + rijzen en afkoelen
  • 12 personen
  • **

Deze vlaai met een romige vulling van banketbakkersroom en verse aardbeien is niet al te zoet en heerlijk op een zomerse dag

Bounty balls
  • Bakrecept
  • 30 min + 1 uur opstijven
  • 12 stuks
  • *

Deze gezondere versie van Bounty zijn lekker om tussendoor van te snacken

Basis cake
  • Bakrecept
  • 25 min + 60 min
  • 12 plakken
  • **

Met dit recept maak je de perfecte basis cake. Deze is van zichzelf erg lekker, maar je kunt de cake natuurlijk ook voorzien van een lekkere topping.

Lasagne muffins
  • Lunch
  • 40 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Hoe leuk zijn deze mini lasagnes gemaakt in een muffinvorm? Lekker als hapje of lunch!

Börek met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 30 oventijd
  • 1 stuk
  • ***

Deze Turkse rol van filodeeg gevuld met spinazie en feta is heerlijk als hapje of maaltijd, inclusief video hoe je hem stap voor stap maakt

Chocolade cheesecake met pistache
  • Bakrecept
  • 40 min + 45 min oventijd + afkoelen
  • 10-12 personen
  • **

Deze romige cheesecake heeft een heerlijke chocoladesmaak en een kleine crunch van pistache.

Ananas crumble van de Big Green Egg
  • Nagerecht
  • 20 min + 45 min bakken
  • 4 personen
  • **

Deze crumble maakt je op de BBQ, heerlijk als toetje na een gezellig avondje

Kokos cheesecakejes met mango crumble
  • Nagerecht
  • 45 min + 30 oventijd
  • 12 stuks
  • **

Deze tropische cheesecakejes vormen een lekker zomers toetje, ook heerlijk na de barbecue!

Aardbeien cheesecake bars
  • Bakrecept
  • 40 min + 4 uur opstijven
  • 16 stuks
  • **

Dit frisse gebak met verse aardbeien is heerlijk romig en zacht en heerlijk op een zomerse dag

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×