Vegan monchou taart

Romige vegan monchou taart met kersen en speculoos bodem. Makkelijk te bereiden in 20 minuten en daarna laten opstijven.

Bodem:

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Vulling
Materiaal

Bereiding

Smelt de boter en zet aan de kant totdat je het nodig hebt.

Maal de koekjes fijn in een keukenmachine.

Meng de gesmolten boter met de koekjes.

Plaats bakpapier op de bodem van de springvorm en druk hier het koekjes mengsel op plat. Druk dit aan met de onderkant van een glas of lepel.

Zet de bodem in de koelkast in de koelkast totdat je deze weer nodig hebt.

Klop de plantaardige roomkaas los samen met de vanillesuiker en poedersuiker.

Verdeel het mengsel over de bodem.

Zet voor minimaal 4 uur in de koelkast.

Als de monchou stevig is dan kun je de springvorm eraf halen en de taart aftoppen met het vlaaifruit kersen.

Tip: Kies een vegan variant van de speculooskoekjes. Ik gebruikte de Lotus koekjes.

2 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!