Makkelijke en lekkere bakrecepten om zelf thuis te bakken, van taarten tot cakes en brownies tot koekjes. Of ga voor wafels of muffins! Gebak en taartjes zijn niet alleen lekker maar ook super leuk om zelf te maken. Verras je gasten op je feestje eens met zelfgemaakte cheesecake, sinaasappeltaart of kruimelkoek. Of leef je uit op zondagmiddag in de keuken met de kinderen en maak de lekkertse muffins, brownies of een appel-kaneel cake. Kortom doe hier je inspiratie op voor de lekkerste bakrecepten.
Een heerlijke kwarktaart, maar dan lactosevrij en met een knapperige bodem van speculoos koekjes.
Prachtige en lekkere aardbeien tartelettes met een krokante bodem, een frisse citroen roomvulling en een topping van verse aardbeien.
Een heerlijk voedzaam lactosevrij bananenbrood met walnoten en dadels. Makkelijk te bereiden zonder mixer.
Met maar een paar ingrediënten maak je dit lekkere dessert met koekjesbodem en een romige topping van meringue schuimpjes en nougatine
Lekkere oranje bladerdeeg gebakjes in de vorm van kroontje met custard en abrikoosjes.
Lekkere frisse citroen repen met een brosse bodem en een zachte fruitige topping van citroen.
Een heerlijke traktatie; fudge versiert met paaseitjes, paaskoeken en paashaasjes. Extra lekker door de combinatie van witte en melkchocolade.
Lekkere luchtige cakejes met een chocolade toef van botercrème gedecoreerd met paaseitjes. Leuk voor de paasbrunch!
Heerlijke sinaasappelcake met een vulling en topping van romige sinaasappelbotercrème en schijfjes sinaasappel.
Een heerlijke zachte cake met de uitgesproken smaken van sinaasappel, gember en rozemarijn. Lekker met gemberglazuur.
Lekkere grote koeken met stukjes gezouten macadamianoten en stukjes zoete fudge die een heerlijke smaakexplosie geven in je mond.
Witte chocolade blondies met het verrassende ingrediënt lavendel. Proef de lente in deze crunchy én chewy blondies.
Een heerlijke en makkelijk te maken chocoladetaart met een lekker romige topping die helemaal vegan is.
Een makkelijk recept voor heerlijke baklava van knapperig filodeeg met een vulling van walnoten en pistache met een vleugje sinaasappel.
Met dit recept bak je een klassieke appeltaart met een krokante korst en een stevige en licht zoete vulling van appel, en je snijd er perfecte stukken van. Inclusief een handige video.
Deze koekjes op basis van havermout zijn lekker knapperig aan de buitenkant en iets zacht van binnen en bovendien voedzaam en natuurlijk gezoet.
Deze red velvet koekjes zijn lekker krokant van buiten en zacht van binnen. Heerlijk gecombineerd met witte chocolade.
Een romantisch gebakje of dessert van knapperig bladerdeeg in hartvorm met roze slagroom en aardbeien. Voor een onvergetelijk moment.
Het perfecte basisrecept voor de klassieke New York cheesecake met een romige vulling en krokante bodem van Bastogne, inclusief handige tips!
Heerlijk toetje of gebak voor rond Sinterklaas van appel en stoofpeer onder een krokant laagje van speculaas en kruidnoten crumble.
Een heerlijke glutenvrije en lactosevrije variant op de Hollandse boterkoek. Lekker bij de koffie of thee.
Een makkelijke taart gemaakt van maar 7 ingrediënten met een krokante koekjesbodem gevuld met een romige chocoladevulling en marshmallows on top.