Kijkje in mijn keuken – april 2024

April was een drukke maand! Er werd volop gekookt in de keuken maar we hadden ook een verhuizing voor te bereiden. En daarnaast heb ik weer een paar leuke hotspots bezocht! Lees mee:

 

april-06
april-07

Ik maakte weer heel wat lekkere recepten, deze orzo met geroosterde groenten is er een die hier regelmatig op tafel komt. Hij zit bomvol groenten en is ook ideaal om voor twee dagen te maken.

Mijn collega Nienke werd 31 jaar, en dat vierden we op kantoor met ballonnen, taart en cadeautjes!

april-03
april-02

Ik kreeg weer heerlijk en eerlijke cashewnoten van Johnny Cashew door de brievenbus. Deze noten zijn duurzaam geteeld en verwerkt, en vreselijk lekker!

Ik ben echt een bofkont want ik mocht servies uitkiezen van Motel a miio. Perfect voor in ons nieuwe huis en handig voor het fotograferen. Ze hebben prachtige mooie handgemaakte en geschilderde borden in pasteltinten, mokken, ovenschalen, waterglazen en meer. Tip: met de code BloomingSandra krijg je nu 25% korting in de hele webshop!

april-13

Ik was uitgenodigd bij Viola’s patisserie in Eindhoven. Hier vind je heerlijke en prachtige gebakjes waar vaak de nadruk ligt op suikervrij, vegan en keto proof. En nu heeft Viola iets nieuws geïntroduceerd: de vegan eclair. En die was heerlijk!

Het was weer Feel good market in Eindhoven, hier vind je de leukste standjes met zelfgemaakte sieraden, posters, kleding maar vooral ook veel lekker eten. Zoals deze fudge die ik niet kon laten liggen.

april-08

Ook mijn vader was jarig en daar at ik een groot stuk bienenstich, een luchtige cake met een romige vulling met kersen. Ik ben opgegroeid in Limburg en mijn ouders wonen daar nog steeds, dus elke verjaardag is een perfecte kans om een stuk echte lekkere vlaai of deze bienenstich te eten.

Gelukkig kwam het zonnetje vaak tevoorschijn en daar werd ook onze hond Payo blij van. En het liefst ligt hij lekker in mijn armen te genieten van het zonnetje.

april-05
april-14

Samen met het LeukeRecepten team gingen we naar City Gaming in Eindhoven om daar indoorspellen te spelen. Zo hebben ze er een interactie vloer waar je bijvoorbeeld twister, ping pong, the floor is lava en meer mee kunt spelen. Heel leuk!

Daarna gingen we nog een pizza eten bij Django's om de hoek, ik ging voor die met pompoenpuree, groene asperges, rucola en balsamico. Echt heel lekker, en een pizza zonder kaas kan dus heel lekker zijn!

april-18

Sinds kort heb ik een nieuw apparaat in huis waar ik heel enthousiast over ben. De Russell hobbs Satifsry multicooker. Een airfryer, grill en slowcooker in 1. Houd mijn Instagram in de gaten want op 21 mei deel ik daar een unieke kortingscode voor 20% korting!

Misschien had je het in mijn vorige maandoverzicht al gelezen, maar we gaan verhuizen. 1 mei krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. En daarom moest er in april veel opgeruimd, geregeld en ingepakt worden. De laatste week stond ik daarom te koken tussen de verhuisdozen.

april-10
april-11

Samen met een vriendin ging ik eten bij Mood in Eindhoven, hier moet je zeker naar toe als je van sushi houdt. Ik ging voor de loempia’s en vegan sushi met asperge tempura.

En samen met Nienke nam ik weer lekkere nieuwe kookvideo’s op. Zoals de mini oranje cheesecakejes voor Koningsdag maar ook een makkelijke tortellini pasta en kwark cake. Deze komen nog online!

april-15
april-04

Yes, het is weer aspergetijd. Van het Nederlands aspergecentrum kreeg ik een box met verse witte asperges, een fles bijpassende wijn en Lurpak boter. Met de asperges maakte ik een Oosterse roerbak, weer eens iets anders en ook heel erg lekker!

Koopmans heeft 3 nieuwe producten met Graan van hier. Duurzaam geteeld op Nederlandse bodem. Hij is er in een volkorenmeel, tarwebloem en patentbloem variant en verkrijgbaar in de grotere supermarkten.

Vind je dit leuk?
9 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel