Kijkje in mijn keuken – februari 2022

In dit maandoverzicht van februari krijg je een kijkje achter de schermen, Eric was jarig en dit vierden we vrij bijzonder, we kregen ook helaas corona en de eerst paasrecepten staan op de foto.

Ik maakte in februari de eerste Paasrecepten, en hoewel de paaseitjes belachelijk vroeg in de winkels liggen komt dit nu wel goed uit.

Ook maakte ik alvast wel lekkere en frisse lente recepten zoals deze heerlijke pasta met groene asperges. Het recept komt nog online!

Eric was op 8 februari jarig en daarom had ik een weekendje weg georganiseerd naar Tilburg. Daar gingen we naar Doloris, een surrealistisch doolhof met vreemde kamers, gangen en voorwerpen. Je mag je telefoon niet meenemen dus heb helaas geen beeld van binnen.

Daarna gingen we nog een hapje eten bij hun rooftop restaurant. Daar genoten we van o.a. gyoza, sushi en cannoli na.

Om te trakteren maakte ik lekkere frisse citroenmuffins, Eric is er dol op! En natuurlijk moest ik ook even voorproeven ;)

Na 2 jaar geen corona te hebben gehad waren Eric en ik nu toch echt aan de beurt. Gelukkig waren we niet heel ziek, maar ik had wel veel last van moeheid en concentratieverlies, dus lekker veel met Payo op de bank gelegen.

Ik ben dol op worstenbroodjes, en toen ik een paar jaar geleden vegetariër werd baalde ik wel dat ik deze niet meer kon eten. Maar gelukkig maakt Houben echt fantastische vegetarische worstenbroodjes!

De maand februari stond ook in het teken van de storm. Het enige voordeel is dat er veel stokken in het bos en veld lagen waar Payo mee kon spelen.

Toen we weer uit quarantaine waren zijn we een hapje gaan eten bij fifth NRE in Eindhoven. En we hadden geluk want er speelde ook een band live lekkere jazzy muziek.

En naast lekker eten hebben ze ook fantastische cocktails zoals deze pornstar martini. En Eric en ik hadden een goede reden om  te op proosten want we vierden ons 12 jaar samenzijn!

Achter de schermen gebeuren er veel nieuwe dingen, ik ben momenteel met 3 nieuwe projecten bezig die allemaal met LeukeRecepten te maken hebben, nog even geduld en dan kan ik jullie meer vertellen. Het wordt wel echt heel tof!

We kregen een logeetje, Sawyer de beagle van mijn schoonouders kwam een weekje bij ons logeren. Zo leuk!

Eric en ik maakte een reis door de tijd, in het Evoluon was namelijk een VR experience waarbij je dus zo'n bril opkrijgt en je even in een andere wereld komt. Helaas was in februari de laatste keer, maar kijk ook eens bij Next Nature voor meer expo's en experiences.

Ca 1 x per week doe ik een restjesdag, dan verzamel ik vanalles uit de koelkast en maak ik iets lekkers. Deze keer maakte ik een noedelsoep met een restje broccoli, wortel, spinazie en een eitje. Heerlijk!

 

Vind je dit leuk?
2 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel