Kijkje in mijn keuken – juni 2022

In dit maandoverzicht van juni krijg je een kijkje achter de schermen en deel ik leuke nieuwtjes! Bekijk snel de nieuwste recepten, leukste hotspots en foodpost.

Het was heerlijk warm weer in juni, ideaal om zelf homemade ijsjes te maken. Ik maakte een bijzondere variant die binnenkort online komt op de site. 

We bezochten vrienden in Maastricht en aten pizza van Piano B, een echte goeie pizzaria in het zuiden waar de pizza wordt gebakken in de houtoven

Na een drukke werkdag ploffen Eric en ik vaak neer op de ligbedjes in onze tuin, en Payo kruipt er altijd gezellig bij. En hij wil altijd in het midden liggen haha. 

Omdat ik altijd vanuit huis werk vind ik het ook wel eens fijn om een ergens ander te gaan zitten. De bieb in Eindhoven is een van mijn favo plekjes, mede vanwege de lekkere lunch.

Echt lekker en goed Italiaans eten doe je bij restaurant Hout in Eindhoven. Ik ging voor de melanzane parmigiana maar de pizza’s zagen er ook fantastisch uit! 

Long time no see! Maar Jaimy (die voorheen ook voor LeukeRecepten werkte en kookte) en ik spraken af bij Bistro Two in Roermond met onze mannen. En dat was ouderwets gezellig, en lekker! 

Samen met mijn schoonfamilie inclusief neefje en nichtje waren we een paar dagen in Domburg. We hadden gelukkig goed weer en ook Payo was gezellig mee.  

Ook hebben we lekker gegeten in Domburg, o.a. bij Oase en Strand90 direct aan het strand. 

Ook zelf stond ik weer vaak in de keuken, en ik kan niet wachten om alle nieuwe recepten met jullie te delen. O.a. deze cobbler met rood fruit vind je al online. 

Samen met mijn team ging ik uiteten bij Noeme in Den Bosch. Samen met Sanne (die geregeld lactosevrije en glutenvrije recepten maakt), Lenna (die vegan recepten maakt) en Charlotte genoten we op het terras. En Noeme is echt een aanrader als je veel keuze wil mbt vega(n) eten.

Ons hondje was jarig en kreeg een lekkere snack! Payo werd 10 jaar oud, en dat geven de meeste mensen hem niet. Hij is nog super speels en enthousiast. Maar zijn snoetje wordt wel witter. 

Samen met Charlotte stond ik ook weer in de keuken om allemaal lekkere nieuwe dingen te maken, o.a. kokosmakronen, fudge, gnocchi traybake en affogato stonden op de plannen en kun je binnenkort online verwachten. Dit is voorlopig even onze laatste kookdag samen want Charlotte is voor een aantal maanden naar Italie en werkt daar wel op afstand voor LeukeRecepten

 

Ook kreeg ik weer lekkere post opgestuurd. De nieuwe smaken granola van Oot: koffie en citroen maanzaad. Vooral die laatste is geweldig lekker! 

Hands off my chocolate heeft een nieuwe smaak: Smooth No M!lk. Een vegan variant dus die lekker en romig smaakt. Perfect om vaker voor plantaardig te kiezen dus. 

Probeer eens de nieuwe Frank about tea. Verse thee direct van de plantage in Sri Lanka bij jou thuis door de brievenbus. In diverse heerlijke smaken. 

Laura’s Bakery bracht een nieuw bakboek uit: Kinderbakboek deel 2. Na een succesvol eerste boek nu een vervolg met kidsproof recepten inclusief illustraties.

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Limoen Cisca 12 juli 2022 om 14:09

Ziet rr allemaal lekker uit proberen waard