Kijkje in mijn keuken – mei 2022

In dit maandoverzicht van mei krijg je een kijkje achter de schermen en deel ik leuke nieuwtjes! Bekijk snel de nieuwste recepten, leukste hotspots en foodpost.

Charlotte en ik doken weer de keuken in en maakte een heleboel lekkere nieuwe receptjes, waaronder deze pulled jackfruit broodjes uit het kookboek Every day vegan van Lenna Omrani.

1 x per week krijg ik personal training thuis, van squats tot touwtjespringen en push ups en meer. En dat is soms zwaar maar ook erg fijn want zo blijf ik fit.

Eten tussen de machines van de voormalige energiehuis van Philips, dan doe je bij Radio Royaal op Strijp S in Eindhoven. Een bijzondere hotspot dus, en heerlijk eten!

Ik ging voor de gestoofde prei met gerookte zure room, gebrande citroenboter en brood als voorgerecht en als hoofdgerecht voor de risotto.

Samen met mijn collega Charlotte deed ik via WijnSpijs een walkingdiner door Eindhoven. We deden 3 gangen bij 3 verschillende restaurants, waarvan een bij Ikigai in het PSV stadion.

Ik had nog een paar rijpe bananen over en maakte in het weekend lekkere bananenpannenkoekjes, lekker nu met zomers fruit.

Eric en ik gingen kanoën over de Dommel samen met onze hond Payo. In ca 2 uurtjes vaar je over de rivier met heel veel bochtjes, bruggetjes en soms koeien langs de kant. Heel mooi!

Payo vond het in het begin een beetje spannend maar daarna stond ie al snel als een kapitein voor op de boeg haha.

Het was heerlijk BBQ weer, dus tijd voor de Big Green Egg aan te zetten. Ik maakte o.a. gepofte zoete aardappels, gegrilde aubergine en een orzo salade. Dit alles staat op de foto.

En de volgende dag waren er natuurlijk restjes over van de BBQ, daarmee heb ik heerlijk geluncht.

Het meest bijzondere ijs van Eindhoven eet je bij Intelligentia, van kokos BBQ ananas tot gember citroengras en witte chocolade roos. Ik ging voor ananas met rode peper.

Op 27 mei waren Eric en ik 6 jaar getrouwd om dit te vieren gingen we een nachtje weg naar hotel de Leijhof in Oisterwijk, en verder hebben we genoten op terrasjes en een 4 gangen diner.

Batu Kombucha lanceert 2 nieuwe verrassende maken: de spicy BATU Satan’s Anus en de frisse BATU Buddha’s Hand. Lekker en verfrissend!

COMBEKK introduceert de nieuwste collectie koekenpannen gemaakt van 100% gerecycled roestvrijstaal met een natuurlijke antiaanbaklaag (keramische coating). En met de code SANDRA20 krijg je nu t/m 30 juni 20% korting!

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Kitty Raven 15 juni 2022 om 23:04

Oh sorry, ik bedoel de orzo salade.

Kitty Raven 15 juni 2022 om 23:04

Oh sorry, er staat opzoeken salade, ik bedoel de orzo salade.

Kitty Raven 15 juni 2022 om 23:03

Hai Sandra, ik kijk er misschien overheen maar ik kan de BBQ opzoeken salade niet vinden, klopt dat? Of staat het toch ergens?