Kijkje in mijn keuken – oktober 2022

In dit maandoverzicht van oktober krijg je een kijkje achter de schermen en deel ik leuke nieuwtjes! Bekijk snel de nieuwste recepten, leukste hotspots en foodpost.

Het was heerlijk weer in oktober. Ook onze hond Payo geniet hier extra van, het liefst vanuit zijn luie mandje natuurlijk.

Uiteraard was het eind oktober Halloween, speciaal hiervoor bakte ik mummy koekjes. Die zijn griezelig lekker!

We gingen met mijn schoonouders naar een voorstelling van Daniël Arends in de stadsschouwburg in Eindhoven. En dat was echt lachen!

Ik ging verder met mijn opruimproject thuis, en ook de kruidenla kwam aan bod. Hij is weer helemaal opgeruimd en fris!

Hoewel Charlotte normaal gesproken vanuit Italie werkt was ze een weekje in Nederland en daar hebben we meteen gebruik van gemaakt door samen en kookdagje te houden. Charlotte’s pancakes, havermout en bietenbrownies komen er nog aan !

Ik was eerder nog niet bij de Karseboom geweest in Eindhoven en ik was heel positief verrast. Ze hebben veel vega gerechten op de kaart staan, zoals deze bloemkoolsteak, en groenten staan vaak in de hoofdrol, daar houd ik van.

Appels en peren zijn volop in het seizoen, ideaal om er een crumble van te maken. Dus dat deed ik ook. De recepten komen nog online.

Ook heb ik weer een aantal leuke sinterklaas recepten gemaakt, die zie je binnenkort online komen. Vooral de kruidnotencake is een toppertje!

In samenwerking met Koopmans maakte ik een hele lekkere chocoladecake die helemaal glutenvrij was. En dat proefde je helemaal niet. Het recept vind je op mijn Instagram pagina.

Deze mooie paddenstoel kwam ik tegen tijdens het uitlaten van Payo, hier krijg je helemaal het herfstgevoel van!

Ik kreeg ook weer lekkere post, van o.a. Farmbrothers. Zij hebben koekjes in hun assortiment die niet alleen heel lekker zijn maar ook goed de planeet. Zij hebben focus en aandacht om de grond te voeden.

Ik ben de laatste tijd weer meer aan het focussen op hardlopen en sporten. En daarom was ik extra blij met deze nieuwe producten van Tribe. Met de producten, eiwitrijke repen en proteïne shakes, willen ze tevens een einde maken aan de moderne slavernij.

Vind je dit leuk?
13 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel