Kruiden omeletrolletjes met zalm

In deze blog deel ik een heel lekker recept voor omeletrolletjes met zalm en Boursin. En daarnaast vind je hier ook nog andere lekkere ideeën terug die mijn fans de afgelopen tijd hebben gemaakt en ik maak de winnaar bekend van de Boursin Zacht & Romig actie, kijk mee en laat je inspireren.

Boursin en zalm is sowieso een goede combi. En helemaal op deze kruidige wrap van ei. Na het bakken van de omelet is het alleen een kwestie van smeren, beleggen en dan oprollen. En dat smeren is nu heel eenvoudig met de nieuwe Boursin Zacht & Romig. Deze heeft een romige en zachte structuur waardoor je er makkelijk een toastje, brood of wrap mee besmeerd. Maar je kunt er ook perfect in dippen, met een wortel, stukje komkommer of krokante stick bijvoorbeeld.

De omeletrolletjes zijn lekker als lunch maar je kunt er ook heel goed mee borrelen of ze op een feestje presenteren. Steek er een prikkertje in en iedereen kan ze makkelijk meepikken. Tip: heb je na het maken van de omletrolletjes nog wat Boursin Zacht & Romig over dan kun je het bakje makkelijk afsluiten met de hersluitbare deksel of zet het bakje op de borrelplank om in te dippen.

In mijn vorige blog had ik een oproep geplaatst voor Fans van Boursin die ook deze nieuwe smeerbare variant wilden testen en proeven. Zij ontvingen vervolgens een pakketje thuis met daarin de nieuwe Boursin Zacht & Romig en gingen ook aan de slag met lekkere hapjes en deelde deze op social media met de hashtag #SayCheeseSayBoursin.

Er werd volop geborreld, gebakken en gesnackt met de nieuwe Boursin. Een aantal lekkere dingen die ik voorbij heb zien komen zijn bijvoorbeeld een borrelplank met kaas, olijven, komkommer, paprika en natuurlijk Boursin van Madebymarique. Ook kun je prima lunchen met Boursin Zacht & Romig volgens Marlous.Hatzmann, zij maakte een broodje met gecombineerd met zalm en avocado. En Miss.nutrition deed een gezellige meidenavond met wraprolletjes en parmahamrolletjes met Boursin.

Winnaar

En ik heb een winnaar gekozen uit alle inzendingen en dat is geworden: Lislovescooking. Gefeliciteerd Melissa. Zij maakte een borrelplank met een creamcheese fondue met daarin de Boursin verwerkt. Dit vind ik zo’n leuk en origineel idee! Je kunt er namelijk van alles in dippen, van groenten tot kip en olijven. Daarnaast maakte Melissa ook glutenvrije broodjes met courgette en Boursin die je kunt beleggen met bijvoorbeeld nog meer roomkaas, zalm of carpaccio. Veel plezier met je gewonnen prijs, een gezellig borrelpakket!

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het meedoen en alle creativiteit en leuke ideetjes. Ik hoop dat jullie, net al ik, genoten hebben!

Recept Kruiden omeletrolletjes met Boursin en zalm

Ingrediënten
3 eieren
Boursin Zacht & Romig
Scheutje melk 
100 gr gerookte zalm
½ rode ui
Snuf peper en zout 
Paar takjes peterselie, fijngehakt
½ theelepel tijm 
½ theelepel oregano 

Bereiding
Klop de eieren los met de melk. Voeg de peterselie, tijm, oregano, peper en zout toe. Klop door elkaar. Verhit een beetje boter of margarine in een koekenpan en doe het eiermengsel hierin. Bak een paar minuutjes tot het ei grotendeels gestold is en draai dan voorzichtig (met behulp van een bord) om en bak ook de andere zijde nog kort. Haal de omelet uit de pan en laat grotendeels afkoelen.

Besmeer de kruidenomlet met de Boursin Zacht & Romig, ik gebruikte bijna een half bakje. Verdeel hierop wat fijngehakte rode ui en de gerookte zalm. Rol de omelet voorzichtig op. Smeer nog een beetje extra Boursin op het laatste stukje en ‘plak’ de rol hiermee dicht.

Wikkel hem in aluminiumfolie en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Je kunt ook de omeletrol een dag van tevoren maken. Haal de rol uit de folie en snijd met een scherp mes in plakjes van een dikke cm. Serveer ze op een bordje of plakje en steek er een prikker in.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Boursin.

Vind je dit leuk?
37 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Michaela 8 februari 2021 om 14:32

Superlekker, snel klaar , vol met vitamines, ik had Philadelphia met knoflook gebruikt en nog gebakken spinazie

Nienke 7 oktober 2020 om 14:57

Dit is echt goddelijk

William 27 oktober 2019 om 07:42

Lijkt me heerlijk.Super. Misschien gebruiken boursin met peper ??

Shifa 24 oktober 2019 om 22:13

Top!!!