Nieuw! Persoonlijk weekmenu in je mail

Ik heb iets super leuks voor jullie! Een antwoord op de vraag: wat eet je vandaag én de rest van de week? Nu elke week gratis in je mail.

Het is een hele uitdaging om elke dag weer iets lekkers te verzinnen op tafel. Maar nu help ik je een handje! Met het persoonlijke weekmenu ontvang je elke week een mail met daarin een recept voor maandag t/m zondag + een extra tip voor een lekker bakrecept of snack.

Zelf houd ik heel erg van plannen, en dit in combinatie met mijn missie om mensen te inspireren met lekkere en leuke recepten, heb ik daarom een gratis persoonlijk weekmenu bedacht gebaseerd op jouw voorkeuren. Ik merk ik dat een eetplanning veel houvast en rust kan geven, je weet immers wat je gaat maken die week en welke boodschappen je in 1 x nodig hebt. Maar ook als je per dag bekijkt wat je gaat eten is het persoonlijk weekmenu leuk om inspiratie uit te halen. Je hoeft natuurlijk niet het hele weekmenu geheel op te volgen. Je kunt er ook uitpikken wat jij leuk en lekker vind. En voor je verjaardag krijg je de lekkerste taartrecepten in je mail!

Hoe werkt het  persoonlijke weekmenu?

Als je een nieuw account aanmaakt op LeukeRecepten kun je bij het inschrijven aangeven met een vinkje dat je graag het weekmenu wil ontvangen. Een account is sowieso handig om al je favoriete recepten recepten op te slaan.

Heb je al een LeukeRecepten account? Log in, dan kun je op je profiel pagina aangeven dat je je wil inschrijven bij 'persoonlijk weekmenu'. Nu ben je ingeschreven en ontvang je elke zondag (of zelf aangewezen dag) het menu in je mail. Hierin vind je alle recepten, gebaseerd op die op dat moment populair zijn of die je al eerder hebt opgeslagen als favoriet recept in je profiel. Zo sluit het goed aan bij wat jij lekker vind.

Hoe kan ik mijn voorkeuren aangeven?

Het unieke aan dit weekmenu is dat je hem nog verder naar wens kunt finetunen. Eet je graag Italiaans of Mexicaans dan kun je dit aangeven en wordt dit meegenomen in het menu. Of eet je glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch, vegan of gezond dan kun je dit ook invullen en de recepten in het weekmenu worden hier dan op afgestemd. Zelfs de dag dat je hem wil ontvangen kun je aangeven, handig als je bijvoorbeeld op een vaste dag boodschappen doet.

Het aangeven van je voorkeuren kan als je bent aangemeld voor het weekmenu bovenin je profielpagina in het blok met ‘voorkeuren persoonlijk weekmenu’. Ook onderdaan de mail van het weekmenu kun je je voorkeuren doorgeven via de link.

Vragen over het persoonlijk weekmenu

Krijgt iedereen hetzelfde menu?

Nee, elk menu is uniek op basis van hoe jij hem hebt gefinetuned.

Is het gratis? 

Ja het is geheel gratis. Wel kan het zijn dat er in de toekomst een advertentie of samenwerkingen in komen.

Wat als ik een bepaalde allergie of dieet volg?

Dan kun je dit dus aangeven bij je voorkeuren. Voor nu kun je aangeven of je glutenvrij, koolhydraatarm eet maar in de toekomst willen we dit gaan uitbreiden met bijvoorbeeld lactosevrij of zonder noten.

Wanneer krijg ik het weekmenu?

Het weekmenu wordt standaard op zondag verstuurd. Maar wil je liever een andere dag dan kun je dit in je voorkeuren aangeven. Wil je hem liever niet meer ontvangen? Dan kun je je altijd uitschrijven.

Is het verplicht om voorkeuren van je weekmenu in te vullen? 

Nee, dit hoeft niet. Maar dan krijg je wel een weekmenu wat minder goed aansluit op je wensen. En je kunt er tevens ook voor kiezen om niet alle vragen in te vullen maar alleen waar jij antwoord op wil geven.

Stel jij alle weekmenu’s zelf samen? 

Gelukkig zijn er tegenwoordig hele handige en tijdbesparende technologieën die dit voor mij kunnen doen, anders zou ik geen tijd meer over houden ;) Wel heb ik het idee van een persoonlijk weekmenu bedacht en hele plan opgezet, vormgegeven en uitgebreid getest. Mocht je ondanks dit alles nog opmerkingen hebben of er iets niet goed werken dan hoor ik het graag.

Vind je dit leuk?
4 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Margrietjuuh 8 september 2021 om 10:35

Super leuke site! Is er ook een app?

Christelwinters 25 augustus 2021 om 16:20

Heel leuk. Alleen jammer dat er weinig filters zijn. Ik zou graag kiezen voor vega en vlees, in plaats van vis, vega en vlees. Ook zijn de recepten die mij aanspreken vaak wat langer qua bereidingstijd(vanaf 40 minuten). Doordeweeks kook ik liever een gericht in 20 á 30 minuten.

Christelwinters 25 augustus 2021 om 16:21

Gerecht*

Ingrid de Man 30 juni 2021 om 21:14

[email protected]

Ingrid de Man 30 juni 2021 om 21:15

Zou ook graag de weekrecepten ontvangen

Mieke 17 juni 2021 om 18:42

Heel leuk

liekZen 17 juni 2021 om 18:35

Ik heb ook geen mail ontvangen.

Sandra - LeukeRecepten 18 juni 2021 om 10:02

Ik ga het checken en kom er nog op terug.

Sarina Lamberink 17 juni 2021 om 16:01

Goed idee! Ik heb helaas ook nog geen mail ontvangen. Gisteravond mijn voorkeur aangepast.

Sandra - LeukeRecepten 18 juni 2021 om 10:02

Het kan zijn dat de mail nog komt. Ik ga verder uitzoeken of er misschien iets niet goed gaat omdat er meerdere mensen geen mail hebben ontvangen.

Marja Janson 17 juni 2021 om 12:10

Hoi, helemaal super dit idee. Ik hen me aangemeld, maar ik krijg geen mail voor het aanpassen van mijn voorkeuren. Kun je mij die alsnog sturen svp.

Marja Janson 18 juni 2021 om 21:38

Hoi, het is helaas nog steeds niet mogelijk )ook geen spam bericht ontvangen) en bij mijn account staat ook geen blokje voorkeuren vermeld :( Kun je me zeggen hoe dit opgelost kan worden?? Alvast bedankt.

Sandra - LeukeRecepten 18 juni 2021 om 09:57

Hoi, soms duurt het even voordat de mail binnen komt of misschien zit hij in de spam map. En als je inlogt op je LeukeRecepten account zie je als het goed is bovenin op je account ook een lichtblauw blok met Voorkeuren persoonlijk weekmenu hier kun je ook je voorkeuren doorgeven.

Char Lotte 17 juni 2021 om 11:11

Heel tof! Ik kan alleen niet vinden steeds waar ik m’n voorkeuren kan aanpassen?

Sandra - LeukeRecepten 18 juni 2021 om 09:55

Als je inlogt dan zie je bovenin op je profiel pagina als het goed is een lichtblauw blok met Voorkeuren persoonlijk weekmenu. Ook moet je als het goed is een email krijgen waarin je je voorkeuren kunt aanpassen.