Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Picknicken in het park: puur genieten

Ik ga iemand blij maken! Ik geef namelijk een toffe shopper cadeau aan Lindsey . Want geven is natuurlijk leuker dan krijgen. En jij kunt zelf ook iemand blij maken met z’n leuke shopper d.m.v. de Optimel Puur actie (of gewoon zelf houden kan natuurlijk ook). Lees mee…
 
Ik geef deze shopper cadeau aan mijn oud collega Lindsey omdat we een leuke klik hebben met elkaar en omdat ik weet dat ze van leuke spulletjes houd. Nu we sinds een paar maanden geen collega’s meer zijn zie ik Lindsey natuurlijk een stuk minder. Daarom leek het me leuk om haar te verrassen met deze shopper en een gezellige picknick.
 
optimel01

Bij een picknick kun je natuurlijk niet met een lege mand aankomen (zeker ik niet). Ik maakte daarom een aantal Mediterrane wraps, ze zijn heel makkelijk zelf te maken en handig om mee te nemen. Hoe maak je ze: besmeer een aantal wraps met naturel roomkaas, beleg met repen gegrilde courgette, zongedroogde tomaatjes en feta en wikkel ze in aluminiumfolie. Nog een aantal leuke picknick ideeën zijn: mangomuffins, Turks brood sandwich en foccacia.
 
optimel05optimel05 
 
Wat nog meer niet mag ontbreken bij een picknick is een lekker drankje, daarom had ik een pak Optimel Puur meegenomen (hiermee kun je meteen de gratis shopper bestellen ). Deze drinkyoghurt is lekker fris en bevat geen toegevoegde suiker en zoetstoffen. Ik moet zeggen dat ik dat ik dat ook niet miste, de lichte fruitsmaak was voor mij al genoeg om de drinkyoghurt net iets extra’s te geven. Het lentezonnetje, de gezellige picknick en de lekkere hapjes en drankjes maakte het tot een puur genieten moment.
 
6shoppersoptimel05
 
Wil jij ook iemand bedanken of verrassen omdat hij of zij je geholpen heeft of omdat jullie al een tijdje goede vriendinnen of collega’s zijn? Check dan de actie van Optimel Puur , hierbij kun je d.m.v. aankoop van een Optimel puur actieverpakking een gratis shopper bestellen (let op roze strook met ‘Probeer GRATIS’). Er zijn 6 leuke designs, en wil je geen shopper dan kun je ook kiezen om het aankoopbedrag terug te krijgen. Meedoen kan t/m 22 mei.
 
afsluiting

Reacties

Laat je reactie achter

anja 24 april 2015 om 04:44

Hey Het zijn superleuke shoppingtassen dus een brik Optimel gaan kopen in de AH die sinds kort ook bij ons in de buurt is. Blijkt dat je ze niet kan bestellen als je in België woonachtig bent, superjammer.groetn-en

Beantwoorden

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×