Ga naar de inhoud
Picknicken in het park: puur genieten

Picknicken in het park: puur genieten

Ik ga iemand blij maken! Ik geef namelijk een toffe shopper cadeau aan Lindsey . Want geven is natuurlijk leuker dan krijgen. En jij kunt zelf ook iemand blij maken met z’n leuke shopper d.m.v. de Optimel Puur actie (of gewoon zelf houden kan natuurlijk ook). Lees mee…

23 april 2015

Sandra

Ik geef deze shopper cadeau aan mijn oud collega Lindsey omdat we een leuke klik hebben met elkaar en omdat ik weet dat ze van leuke spulletjes houd. Nu we sinds een paar maanden geen collega’s meer zijn zie ik Lindsey natuurlijk een stuk minder. Daarom leek het me leuk om haar te verrassen met deze shopper en een gezellige picknick.
optimel01
Bij een picknick kun je natuurlijk niet met een lege mand aankomen (zeker ik niet). Ik maakte daarom een aantal Mediterrane wraps, ze zijn heel makkelijk zelf te maken en handig om mee te nemen. Hoe maak je ze: besmeer een aantal wraps met naturel roomkaas, beleg met repen gegrilde courgette, zongedroogde tomaatjes en feta en wikkel ze in aluminiumfolie. Nog een aantal leuke picknick ideeën zijn: mangomuffins, Turks brood sandwich en foccacia.
optimel05
optimel05
Wat nog meer niet mag ontbreken bij een picknick is een lekker drankje, daarom had ik een pak Optimel Puur meegenomen. Deze drinkyoghurt is lekker fris en bevat geen toegevoegde suiker en zoetstoffen. Ik moet zeggen dat ik dat ik dat ook niet miste, de lichte fruitsmaak was voor mij al genoeg om de drinkyoghurt net iets extra’s te geven. Het lentezonnetje, de gezellige picknick en de lekkere hapjes en drankjes maakte het tot een puur genieten moment.
6shoppers
optimel05
Wil jij ook iemand bedanken of verrassen omdat hij of zij je geholpen heeft of omdat jullie al een tijdje goede vriendinnen of collega’s zijn? Check dan de actie van Optimel Puur , hierbij kun je d.m.v. aankoop van een Optimel puur actieverpakking een gratis shopper bestellen (let op roze strook met ‘Probeer GRATIS’). Er zijn 6 leuke designs, en wil je geen shopper dan kun je ook kiezen om het aankoopbedrag terug te krijgen. Meedoen kan t/m 22 mei 2015.
afsluiting