Recepten bewaren

Wist je dat je ook een eigen account kan aanmaken op onze site? Je kunt dan al je favoriete recepten bewaren. Zo heb je al je favoriete recepten makkelijk bij de hand onder 1 knop. Het is helemaal gratis en makkelijk in gebruik.

Via het hartje bij de recepten kun je recepten opslaan, deze vind je vervolgens terug op je eigen profielpagina. Ook kun je ze vervolgens toevoegen aan je weekmenu en een eigen planning maken voor heel de week. Verder krijg je nog meer leuke extra's als je een account hebt zoals gratis E-books en kun je makkelijk af of aanmelden voor onze nieuwsbrief. En binnenkort komen er nog meer leuke extra's.

Tip: antwoorden op veelgestelde vragen over het aanmaken van een account en bewaren van recepten vind je terug op onze veel gestelde vragen pagina.

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.