Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Recepten bewaren

Wist je dat je ook een eigen account kan aanmaken op onze site? Je kunt dan al je favoriete recepten bewaren. Zo heb je al je favoriete recepten makkelijk bij de hand onder 1 knop. Het is helemaal gratis en makkelijk in gebruik.

Via het hartje bij de recepten kun je recepten opslaan, deze vind je vervolgens terug op je eigen profielpagina. Ook kun je ze vervolgens toevoegen aan je weekmenu en een eigen planning maken voor heel de week. Verder krijg je nog meer leuke extra's als je een account hebt zoals gratis E-books en kun je makkelijk af of aanmelden voor onze nieuwsbrief. En binnenkort komen er nog meer leuke extra's.

Tip: antwoorden op veelgestelde vragen over het aanmaken van een account en bewaren van recepten vind je terug op onze veel gestelde vragen pagina.

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.