Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Recepten bewaren

Wist je dat je ook een eigen account kan aanmaken op onze site? Je kunt dan al je favoriete recepten bewaren. Zo heb je al je favoriete recepten makkelijk bij de hand onder 1 knop. Het is helemaal gratis en makkelijk in gebruik.

Via het hartje bij de recepten kun je recepten opslaan, deze vind je vervolgens terug op je eigen profielpagina. Ook kun je ze vervolgens toevoegen aan je weekmenu en een eigen planning maken voor heel de week. Verder krijg je nog meer leuke extra's als je een account hebt zoals gratis E-books en kun je makkelijk af of aanmelden voor onze nieuwsbrief. En binnenkort komen er nog meer leuke extra's.

Tip: antwoorden op veelgestelde vragen over het aanmaken van een account en bewaren van recepten vind je terug op onze veel gestelde vragen pagina.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×