Recepten bewaren

Wist je dat je ook een eigen account kan aanmaken op onze site? Je kunt dan al je favoriete recepten bewaren. Zo heb je al je favoriete recepten makkelijk bij de hand onder 1 knop. Het is helemaal gratis en makkelijk in gebruik.

Via het hartje bij de recepten kun je recepten opslaan, deze vind je vervolgens terug op je eigen profielpagina. Ook kun je ze vervolgens toevoegen aan je weekmenu en een eigen planning maken voor heel de week. Verder krijg je nog meer leuke extra's als je een account hebt zoals gratis E-books en kun je makkelijk af of aanmelden voor onze nieuwsbrief. En binnenkort komen er nog meer leuke extra's.

Tip: antwoorden op veelgestelde vragen over het aanmaken van een account en bewaren van recepten vind je terug op onze veel gestelde vragen pagina.

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

Romige zoete aardappel BBQ salade

Tover de standaard aardappelsalade voor bij de BBQ om tot een gezondere variant van zoete aardappel met een lichte maar romige yoghurt dressing.

Bijgerecht

20 min + 1 uur afkoelen

4 pers.

Aardbeiensalade met geitenkaas

Heerlijke frisse salade met geitenkaas, basilicum en aardbeien en een lichte balsamico dressing

Lunch

15 min

2 pers.

Tabouleh salade

Heerlijke frisse salade van bulgur met citroen en peterselie. Lekker als lunch met wat pita of als of bijgerecht.

Bijgerecht

25 min

6 pers.