
Review: Kwekkeboom snacks uit de oven
27 oktober 2014
Sandra Waterschoot

In de praktijk
Afgelopen zondagmiddag was een perfect snackmoment om de hapjes uit te testen. Op de verpakking staat duidelijk omschreven hoe je ze moet bereiden. Na 10 minuten was de oven goed op temperatuur (hetelucht 230 graden) en had ik de snacks verdeeld over een ovenrooster met bakpapier. Op www.kwekkeboom.nl vind je meer informatie over de bereiding want dat kan verschillen per oven. Ook kun je in plaats van de oven de Philips Airfryer gebruiken.

De ovensnacks zagen er niet veel anders uit dan ‘normale’ snacks voor in de frituurpan, misschien is de structuur van de korst iets grover. Geduldig wachtte ik al turend in de oven tot ze klaar waren. Bij de Oven Bitterballen en Oven Kaashapjes duurde dit 9 minuten, de Oven Croquetten zijn iets groter en hadden 15 minuten nodig.


3 x snacken
Als eerste testte ik de Oven Kaashapjes. Ik hoorde een duidelijke crunch toen ik een hap nam. Deze waren zeker krokant! Ook de vulling was erg smaakvol, het deed me een beetje denken aan van die lekkere gesmolten cheddar kaas.

Vind je dit leuk?
2 stemmen