Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Starbucks Skinny Latte binnen handbereik

Ben jij ook een fan van de Starbucks koffie? Dan moet je zeker even verder lezen. Je hoeft nu niet meer langs een Starbucks vestiging om te kunnen genieten van een heerlijke verkoelende Skinny Latte. Hij ligt net als de Seatle Latte, Caramel Macchiato en de Chocolate Mocha in het zuivelschap van de supermarkt of in de koeling van de benzinestations.
 
Met het warme weer van afgelopen weekend kon ik wel een verkoelende Starbucks ijskoffie gebruiken. Allereerst vond ik het formaat van de beker fijn. 220 ml vind ik niet te veel en niet te weinig, precies genoeg om lekker weg te drinken. Er zit ook een rietje bij waardoor hij ideaal is voor in de auto, trein of op de fiets.
 

starbucks Bstarbucks B

 

De chilled coffee drinks zijn, net als de koffie in de Starbucks vestigingen, bereid met beste kwaliteit 100% Fairtrade koffiebonen. En ondanks dat dit drankje ‘skinny’ is, heeft hij toch een verrassende romige smaak. Door het lage vetgehalte en de verminderde hoeveelheid suiker bevat de ijskoffie ongeveer 40% minder suikers in vergelijking met andere latte iced coffees. Met maar 46 calorieën per 100 ml een prima optie om deze zomer zonder schuldgevoel te genieten van een ijskoude latte.
 
Om een goed oordeel te geven over de Starbucks Skinny Latte heb ik Eric en zijn vader Harry gevraagd om ook hun mening te geven. Beide fanatieke koffiedrinkers waren erg positief over de ijskoffie. Ze vonden het drankje verfrissend, vol van smaak en niet te zoet.
 
Dus ook al is er geen Starbucks vestiging bij jouw in de buurt, deze ijskoude Skinny Latte is nu overal binnen handbereik. Lees ook de review’s van de Starbucks Skinny Latte op Culy en Welke.nl

 

Dit is een gesponsord artikel

 

3 x koolhydraatarm
  • Hoofdgerecht
Kip ketjap salade
  • Hoofdgerecht
Gevulde aubergines met gehakt
  • Hoofdgerecht
Enchilladas van courgette
Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)

gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

Parelcouscous met broccoli en zalm
Courgette spaghetti met halloumi
Salade met gerookte zalm en aardappeltjes
Quinoa soep met zoete aardappel
Courgettespread