Starbucks Skinny Latte binnen handbereik

Ben jij ook een fan van de Starbucks koffie? Dan moet je zeker even verder lezen. Je hoeft nu niet meer langs een Starbucks vestiging om te kunnen genieten van een heerlijke verkoelende Skinny Latte. Hij ligt net als de Seatle Latte, Caramel Macchiato en de Chocolate Mocha in het zuivelschap van de supermarkt of in de koeling van de benzinestations.
 
Met het warme weer van afgelopen weekend kon ik wel een verkoelende Starbucks ijskoffie gebruiken. Allereerst vond ik het formaat van de beker fijn. 220 ml vind ik niet te veel en niet te weinig, precies genoeg om lekker weg te drinken. Er zit ook een rietje bij waardoor hij ideaal is voor in de auto, trein of op de fiets.

starbucks Bstarbucks B

 

De chilled coffee drinks zijn, net als de koffie in de Starbucks vestigingen, bereid met beste kwaliteit 100% Fairtrade koffiebonen. En ondanks dat dit drankje ‘skinny’ is, heeft hij toch een verrassende romige smaak. Door het lage vetgehalte en de verminderde hoeveelheid suiker bevat de ijskoffie ongeveer 40% minder suikers in vergelijking met andere latte iced coffees. Met maar 46 calorieën per 100 ml een prima optie om deze zomer zonder schuldgevoel te genieten van een ijskoude latte.
Om een goed oordeel te geven over de Starbucks Skinny Latte heb ik Eric en zijn vader Harry gevraagd om ook hun mening te geven. Beide fanatieke koffiedrinkers waren erg positief over de ijskoffie. Ze vonden het drankje verfrissend, vol van smaak en niet te zoet.
Dus ook al is er geen Starbucks vestiging bij jouw in de buurt, deze ijskoude Skinny Latte is nu overal binnen handbereik.

Dit is een gesponsord artikel

 

Bewaar
Print
Deel

3 x pastasalades

Pastasalade met carpaccio
Pastasalade met tonijn
Gezonde pastasalade

Reacties

Laat je reactie achter

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

Romige zoete aardappel BBQ salade

Tover de standaard aardappelsalade voor bij de BBQ om tot een gezondere variant van zoete aardappel met een lichte maar romige yoghurt dressing.

Bijgerecht

20 min + 1 uur afkoelen

4 pers.

Aardbeiensalade met geitenkaas

Heerlijke frisse salade met geitenkaas, basilicum en aardbeien en een lichte balsamico dressing

Lunch

15 min

2 pers.

Tabouleh salade

Heerlijke frisse salade van bulgur met citroen en peterselie. Lekker als lunch met wat pita of als of bijgerecht.

Bijgerecht

25 min

6 pers.