Tips deeg rollen

Hoe rol je handig deeg uit zonder dat het gaat plakken?

Bewaar de deegroller in de koelkast, hierdoor blijft het deeg minder snel aan de roller plakken.

Geen deegroller bij de hand? Gebruik een schone fles.

Als het deeg aan de roller blijft plakken, rol dan het deeg uit tussen 2 vellen bakpapier.

Gebruik een beetje bloem om plakken tegen te gaan.

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Ida 5 oktober 2016 om 11:19

Als je zoet deeg hebt voor gebak, gebruik dan geen bloem maar poedersuiker. Dan hou je de zoete smaak van het deeg in ere. Bloem smaakt zo stoffig...

gonnie 1 april 2016 om 10:16

Je kunt ook plasticfolie gebruiken dat werk snel en gemakkelijk als je deeg wilt uit rollen dat doe ik altijd en het plakt minder je kunt de deeg ook gemakkelijk op pakken deze optie kun je ook gebruiken als je vlees b.v. gehakt dun wilt uitrollen voor gevulde snitsels of schotse eieren werkt heel fijn ik hoop dat jullie er wat aan hebben.

T. Lenferink 8 maart 2016 om 14:35

leuke recepten!! Ga ik zeker proberen!!