Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tips saus en soep binden

Een saus of soep maak je makkelijk wat dikker met deze handige tips.

Om je saus of soep wat dikker van structuur te maken kun je maïzena gebruiken om te binden. Maar dit geeft vaak klonters die je er niet makkelijk uit krijgt. Schep daarom de juiste hoeveelheid maïzena in een klein kommetje of glaasje en doe er een klein beetje water bij en roer met een lepeltje tot een glad wit mengsel. Zorg er voor dat de soep, saus of ander gerecht aan de kook is en giet het maïzena mengsel er door heen en roer goed door.

Wil je een gepureerde groentesoep wat dikker maken, kook dan een aardappel mee en pureer deze er door.

Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette