Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tips saus en soep binden

Een saus of soep maak je makkelijk wat dikker met deze handige tips.

Om je saus of soep wat dikker van structuur te maken kun je maïzena gebruiken om te binden. Maar dit geeft vaak klonters die je er niet makkelijk uit krijgt. Schep daarom de juiste hoeveelheid maïzena in een klein kommetje of glaasje en doe er een klein beetje water bij en roer met een lepeltje tot een glad wit mengsel. Zorg er voor dat de soep, saus of ander gerecht aan de kook is en giet het maïzena mengsel er door heen en roer goed door.

Wil je een gepureerde groentesoep wat dikker maken, kook dan een aardappel mee en pureer deze er door.

3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel
  • Gebak en taart
Amandelstaaf
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst