Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Tips saus en soep binden

Een saus of soep maak je makkelijk wat dikker met deze handige tips.

Om je saus of soep wat dikker van structuur te maken kun je maïzena gebruiken om te binden. Maar dit geeft vaak klonters die je er niet makkelijk uit krijgt. Schep daarom de juiste hoeveelheid maïzena in een klein kommetje of glaasje en doe er een klein beetje water bij en roer met een lepeltje tot een glad wit mengsel. Zorg er voor dat de soep, saus of ander gerecht aan de kook is en giet het maïzena mengsel er door heen en roer goed door.

Wil je een gepureerde groentesoep wat dikker maken, kook dan een aardappel mee en pureer deze er door.

Reacties

Laat je reactie achter

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×