Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tips slagroom

Essentiële tips om slagroom en eiwitten mooi stijf te kloppen

Slagroom stijf kloppen gaat makkelijker als het koud is, bewaar de room een paar uur in de koelkast voor je gaat kloppen.

Door het toevoegen van een druppel citroensap wordt de slagroom ook sneller stijf.

Om eiwitten goed stijf te kloppen zijn een paar dingen belangrijk:
– gebruik een schone kom en schone kloppers
– zorg dat er bij het ei scheiden geen eigeel bij het eiwit komt
– gebruik een elektrische mixer op de hoogte stand
– gebruik verse eieren die op kamertemperatuur zijn
– Niet zo handig met eieren scheiden? Scheid de eieren dan één voor één in een apart kommetje.

Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)

Gezonde recepten

Makkelijke en gezonde recepten voor een fit en gezond leven. Deze gerechten bevatten veel fruit, groenten, proteïne, vezels, vetarm vlees en veel vitamine. Verantwoorde recepten die vooral ook heel erg lekker zijn.

Kip fajita’s
Andijvie smoothie
Kipsalon met zoete aardappel
Vegetarische aubergine stoof
Salade met gerookte kip en spekjes