Verwenontbijtje: wentelteefjes de luxe
Wentelteefjes zijn voor mij het ultieme verwenontbijtje. Vroeger maakte mijn moeder ze vaak en dat was altijd smullen. Nu maak ik ze af en toe zelf in het weekend. Heerlijk genieten op zondagmorgen met een glas verse sinaasappelsap en een kopje koffie. Beter kun je de dag niet beginnen.

Wentelteefjes met topping
200 ml Alpro Drink Original
2 eieren
Snuf kaneel
Verse bosvruchten of anders fruit
1 zakje vanillesuiker
4 sneetjes brood (het liefst van 1 a 2 dagen oud)
Klontje boter
4 eetl Alpro Mild & Creamy
Poedersuiker om te bestrooien
Diep bord
Koekenpan
Klop de eieren en de Alpro Drink Original in een diep bord los met een vork. Voeg de vanillesuiker en kaneel toe en klop totdat deze opgenomen zijn in het mengsel. Leg een sneetje brood in het eimengsel en laat het een minuutje intrekken.


Verhit ondertussen een beetje boter in een koekenpan. Laat het sneetje brood even uitdruppelen en leg deze in de pan. Als je pan groot genoeg is kun je er nog een of twee sneetje bij leggen. Bak de wentelteefjes aan beide kanten mooi bruin. Leg ze op een bord en schep er wat Alpro Mild & Creamy op. Was het fruit en verdeel deze er over, bestrooi als laatste nog met een beetje poedersuiker.


Tips:
Lekker bij dit recept is van dat dikke zoete brioche brood, maar als je je ontbijt lactose vrij wil houden dan kun je ook een broodsoort nemen zonder lactose.
Ziet er heerlijk uit!
ik heb het gemaakt
echt heerlijk!!!!
moet je proberen