Welkom op Leuke Recepten

Mijn allereerste blogartikel op LeukeRecepten waar ik mezelf voorstel

Mijn naam is Sandra, ik ben hobbykok en een grote liefhebber van lekker eten. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend Eric begonnen aan Leukerecepten.nl. Ik wou graag mijn kookkunsten en recepten met iedereen delen en ik vond het interessant om te zien hoe je van begin af aan een website ontwerpt en bouwt. Eric doet de foodstyling en de fotografie. Ik heb afgelopen periode veel geleerd over het bereiden van eten, combineren van smaken en ingrediënten en het maken van een website. Een andere passie van ons is reizen. Tijdens onze vakanties doen we altijd veel inspiratie op voor nieuwe recepten en vinden we het leuk om kennis te maken met verschillende keukens. Lees hier meer over ons en LeukeRecepten. We wensen jullie veel kook en lees plezier op onze site.
Vind je dit leuk?
5 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Truus 12 augustus 2021 om 18:35

Mooie site en lekkere recepten

Arjan 29 juni 2019 om 17:39

Me vader heeft me op jou site laten kijken en wil ook heel graag je nieuws brief ontvangen over lekker eten.... veral voor de bbq.

J.SLUIMERS 19 maart 2014 om 16:11

mijn dochter heeft u gevonden sandra op internet zij vond het taartje zo lekker er uit zien en gelukkig glutenvrij dus daar ga ik nu naar zoeken en natuurlijk hoop ik zo namaken bedankt en nog veel kook en bak Pleizier
Groetjes van jeannet leeftijd 70 ik ga mijn best doen gaat lukken