Kijkje in de keuken – september

In dit maandoverzicht van de maand september krijg je een kijkje achter de schermen, zie je wat er te vieren was, welke nieuwe recepten er binnenkort online komen en deel ik nieuwe producten en leuke restaurant tips!

We begonnen de maand met een weekje naar Zeeland, Dishoek om precies te zijn. En we hadden heel veel geluk met het weer. We hebben veel golden sunsets gezien.

En lekker gegeten, vooral veel aan de strandtentjes. En toen ik van de padron pepertjes zag staan op de kaart moest ik die bestellen, zo lekker!

We verbleven in het hotel Zeeuws licht en dat beviel heel goed. Het is een vrij nieuw hotel met ook verschillende studio’s en grote kamers. Ook het ontbijt was top.

En ik vond het leuk dat op de kaart in hun restaurant veel vega(n) gerechten stonden zoals deze tartaar van watermeloen.

En nog nieuws uit de familie. Ons nichtje Lois was jarig en zij en Payo zijn 2 handen op 1 buik en hij was daarom ook uitgenodigd op haar feestje.

En nog meer leuk nieuws, ik ben namelijk ook weer tante geworden van een ander mooi meisje genaamd Mirthe. En ter ere daarvan maakte ik chocolade kraam truffels. Tip: verpak ze mooi in een doosje en geef ze cadeau.

We gingen er ook nog een dagje op uit en maakt een mooie wandeling in Epe. Daar heb je een vlonderpad en de eerste paddenstoelen zijn gespot!

En tussendoor was het tijd om te snacken! Een een lekker drankje er bij. Dat hadden we wel verdiend na die lange wandeling.

September is echt een feestmaand want er zijn van veel mensen in mijn omgeving jarig, en ook ik werd 35 jaar. Soms kan ik het zelf niet geloven! Om dit te vieren maakte ik een heerlijke stroopwafeltaart.

En Eric nam me op mijn verjaardag uit eten naar restaurant Welp in Eindhoven. Dat was lekker genieten met z’n tweetjes. Op naar de 36!

En er werd ook nog hard gewerkt, soms iets te hard misschien. We zijn met heel veel toffe nieuwe dingen bezig. Naast een heleboel nieuwe recepten zijn er ook weer wat updates uitgevoerd van de website en ben ik bezig met 3 nieuwe projecten. Gelukkig krijg ik in oktober versterking van een nieuwe collega.

Maar al dat werken heeft ook zijn vruchten afgeworpen want we zijn genomineerd voor website van het jaar! Hoe tof is dat! En ik zou het heel leuk vinden als je ook even zou stemmen op ons, je maakt bovendien kans op mooie prijzen!

In het najaar komen altijd veel nieuwe kookboeken uit. Zo kreeg ik het nieuwe bakboek van Laura’s bakery: Het feestdagen bakboek. Met heel veel lekkers voor Kerst, pasen, Moederdag etc.

En kreeg ik ook bijzondere post van Tony’s. Want zij hebben nu een chocolade abonnement. Zo krijg je elke maand een box met verschillende chocolade op je deurmat. Ook leuk om cadeau te doen!

Vind je dit leuk?
1 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Aad van den Boogaart 13 oktober 2021 om 15:39

Ik vind dat je een duidelijke website heb. Ik bewaar veel recepten van je site en om die makkelijk terug te vinden heb ik een TIP voor je. Als je een recept op de site zet, maak het dan makkelijk op te zoeken, bijvoorbeeld: L-R_Omeletrolletjes met feta en walnoten.pdf Iemand die zoekt hoeft dan alleen maar L-R_*.pdf in te tikken en al jouw recepten komen tevoorschijn. Laat me even weten of je het idee goed vindt ... ! Groeten van Aad van den Boogaart