Kijkje in mijn keuken – juli 2023

Hoewel je het niet aan het weer merkt, is het volop zomer. Eric en ik gaan niet op vakantie maar blijven gewoon thuis. Gelukkig hebben we wel veel leuke dingen gedaan en nog op de planning. Kijk mee en krijg een kijkje aan de schermen.

 

Eric had een teamuitje van zijn werk en ging voor het eerst padellen. Helaas schoot zijn arm uit de kom, dat was schrikken en erg pijnlijk. Na een paar uur bij de spoedeisende hulp is hij er weer in gezet en nu de komende tijd wat rustiger aan doen.

Bij mijn schoonbroer at ik laatst deze lekkere citroen toetjes gevuld met een romig mengsel van o.a. gecondenseerde melk, yoghurt en limoncello. Binnenkort ga ik deze ook maken en delen met jullie.

Samen met Nienke maakte ik iets heel leuks en lekkers! Stroopwafel taco’s! In onze reel zie je ook hoe je ze stap voor stap maakt. En wist je dat ik veel video’s heb van recepten, die vind je op mijn Instagram account.

Ik had een heel leuk food event bij Foodgasm in Eindhoven. Bij dit nieuwe restaurant aan de Willemstraat kun je er terecht voor een complete ervaring op het gebied van de Indiase keuken. Heerlijke Indiase smaken, kruiden, curry’s en meer maar dan met een moderne en exclusieve twist. Aanrader!

Ik deed iets wat best buiten mijn comfortzone ligt maar erg leuk was, namelijk een podcastopname. We waren uitgenodigd door Newcraft group, een online marketing bureau in Amsterdam, die onderzoek hadden gedaan naar het grootste marktaandeel in zoekmachines op het gebied van food. En Leukerecepten staat op 1. Benieuwd hoe we dit bereikt hebben, luister naar de opnames: aflevering 1 en aflevering 2 staan online. Aflevering 3 volgt nog.

Ik mocht de nieuwe kaart van The coffee corner proeven op Strijp S in Eindhoven. Bij deze hippe hotspot kun je terecht voor heerlijke ontbijtjes, lunch en zelfgemaakt gebak. En natuurlijk een goede bak koffie. Ze hebben ook een kidscorner, mocht je deze vakantie met je kids er op uit willen.

Een van mijn favoriete zelfgemaakte lunches: volkoren broodje met pesto, mozzarella, sla, tomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

Nog steeds heb ik plezier in het hardlopen en probeer 2 a 3 keer per week te gaan. Ik ga geen lange afstanden maar meestal ca 5 km. Dit vind ik heerlijk, zeker in een zonnetje aan het einde van de dag.

Zeker nu in de zomer maak ik geregeld een lekkere smoothie, bijvoorbeeld met fruit wat op moet. Of met fruit uit de vriezer, dan wordt het drankje lekker koud.

Achter de schermen bij LeukeRecepten is veel aan de gang. We zijn bezig om onze website deels opnieuw te laten bouwen en onze recepten en content krijgen een schoonmaak. Omdat dit klusje niet heel inspirerend is, doe ik soms op de bank met B & B vol liefde op en een snurkende Payo naast me.

Onze tuin had een grote snoeibeurt nodig. Onze klimop had onze hele tuin overwoekerd en het was een flinke klus om alles weer op orde te krijgen. Maar met een zelfgemaakte ijskoffie tussendoor was dit klusje iets aangenamer.

Samen met mijn broer, zus en de hele aanhang gingen we BBQen bij mijn ouders. Ik nam een salade mee en gevulde puntpaprika’s met geitenkaas en walnoten. Dit is een van mijn favoriete barbecue recepten en staat al een hele tijd op LeukeRecepten.

Vind je dit leuk?
19 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel