
Gevulde puntpaprika van de BBQ
Origineel en lekker idee voor op de barbecue: puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot. Boordevol smaak en eenvoudig te bereiden.
10 M + 5 M bakken
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
2 zoete rode puntpaprikaās
-
200 gr zachte geitenkaas
-
50 gr walnoten
-
zwarte peper
-
honing
-
tijmāØ
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Zorg er voor dat je een beetje rechte paprikaās koopt, die zijn makkelijk om gevuld op de barbecue te leggen. Snijd ze dwars doormidden en bestrooi de binnenkant met een beetje peper.
-
Vul ze met geitenkaas en druk stukjes walnoot er tussen. Druppel een beetje honing er over bestrooi met tijm. Leg ze ongeveer 5 minuten op de bbq, let op dat de onderkant snel zwart word.
-
Je kan ze ook eventueel op een stukje aluminiumfolie leggen. Geen lekker weer om te barbecuen? Leg de paprika’s dan ongeveer 10 minuten in de oven op 200 graden.
Heeft het gesmaakt?
396 stemmen
Ook lekker