Gevulde puntpaprika van de BBQ

Origineel en lekker idee voor op de barbecue: puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot. Boordevol smaak en eenvoudig te bereiden.

Bijgerecht 10 min + 5 min bakken

ingrediënten

voor 4 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Zorg er voor dat je een beetje rechte paprika’s koopt, die zijn makkelijk om gevuld op de barbecue te leggen. Snijd ze dwars doormidden en bestrooi de binnenkant met een beetje peper.

  2. Vul ze met geitenkaas en druk stukjes walnoot er tussen. Druppel een beetje honing er over bestrooi met tijm. Leg ze ongeveer 5 minuten op de bbq, let op dat de onderkant snel zwart word.

  3. Je kan ze ook eventueel op een stukje aluminiumfolie leggen. Geen lekker weer om te barbecuen? Leg de paprika’s dan ongeveer 10 minuten in de oven op 200 graden.

Heeft het gesmaakt?
393 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!