Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde puntpaprika van de BBQ

Origineel idee voor op de barbecue; puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot

Ingrediënten
2 zoete rode puntpaprika’s
200 gr zachte geitenkaas
50 gr walnoten
Zwarte peper
Honing
Tijm
 
Bereiding
Zorg er voor dat je een beetje rechte paprika’s koopt, die zijn makkelijk om op de barbecue te leggen. Snijd ze dwars doormidden en bestrooi de binnenkant met een beetje peper. Vul ze met geitenkaas en druk stukjes walnoot er tussen. Druppel een beetje honing er over bestrooi met tijm. Leg ze ongeveer 5 minuten op de bbq, let op dat de onderkant snel zwart word. Je kan ze ook eventueel op een stukje aluminiumfolie leggen. Geen lekker weer om te barbecuen? Leg de paprika's dan ongeveer 10 minuten in de oven op 200 graden.
 
 

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.