Ga naar de inhoud
Kijkje in mijn keuken – mei 2024

Kijkje in mijn keuken – mei 2024

De sleutel krijgen van je nieuwe huis, je oude huis opleveren en ook nog eens de vernieuwde leukerecepten website live zetten. Wij deden het allemaal in 1 maand, dus het was druk en hectisch.

2 juni 2024

Sandra

leukerecepten mei 2024
leukerecepten mei 2024

Daarom kookte ik heel veel makkelijke en snelle maaltijden en aten we regelmatig bij Eric’s ouders een hapje mee. Zo maakte ik 2 x deze makkelijke pokebowl met krokante (vega) kip, altijd goed! 

Op 1 mei kregen we dus de sleutel van ons nieuwe huis, en het bevalt heel erg goed. Ook onze hond payo is inmiddels gewend. 

leukerecepten mei 2024
leukerecepten mei 2024

Dozen, dozen en nog meer dozen. Ook al mijn fotografie spullen en props gingen allemaal mee. In ons nieuwe huis heb ik gelukkig ook weer een mooi plekje om te werken en te fotograferen. 

Mijn familie kwam een dagje helpen en nam lekkere Limburgse vlaai mee, die is altijd welkom! 

leukerecepten mei 2024
leukerecepten mei 2024

Mijn schoonbroer heeft de muur van onze slaapkamer behangen en het is prachtig geworden! 

Ook is het leuk om weer alles opnieuw in te richten. Zo zijn we heel blij met deze mooie kast die in onze woonkamer staat. 

leukerecepten mei 2024
leukerecepten mei 2024

Tussendoor probeerde ik nog te gaan sporten maar dat is er de laatste tijd wel een beetje bij in geschoten. Dozen sjouwen is ook sporten toch 😉 

Mijn collega Nienke en ik waren uitgenodigd door Chaska, een Indiaas restaurant op de Kruisstraat in Eindhoven. Daar genoten we van heerlijke gerechten zoals pani puri, curry’s, en mango dessert. Het was echt heerlijk en smaakt naar meer!

leukerecepten mei 2024
leukerecepten mei 2024

En eind mei was het moment eindelijk daar dat onze vernieuwde website live ging! Nienke en ik zaten de dag van de livegang op het kantoor van Lemone samen met de developers om er voor te zorgen dat alles goed ging. Lees hier wat er nieuw is

Door de drukte gingen Eric en ik er even tussenuit om te ontbijten bij Anne en Max. Ik ging voor het ontbijtplankje en Eric voor de yoghurt bowl. En koffie natuurlijk !

leukerecepten mei 2024
leukerecepten mei 2024

Door de verhuizing was koken en filmen voor LeukeRecepten een beetje een uitdaging maar ik wel al een paar lekkere gerechtjes gemaakt in de nieuwe keuken. Zoals deze wraps met halloumi, top! 

Ook waren Eric en ik uitgenodigd om te komen genieten van de Fortzomernachten op GeoFort in Herwijnen. Een prachtige omgeving waar we een wandeling kregen en een 6 gangen diner. En deze zomer worden meer van deze avonden georganiseerd mocht je het ook leuk vinden! 

leukerecepten mei 2024
leukerecepten mei 2024

Hands off my Chocolate heeft een nieuwe smaak! De espresso martini pure chocolade reep. Geheel plantaardig en erg lekker, zeker als je van koffie houd. En nee, er zit geen alcohol in.  

En ook Batu heeft een nieuwe smaak kombucha met camu camu bessen en feijoa guave genaamd Inca Trail. Het is tropisch en fris, licht bubbelend en natuurlijk alcohol- en suikervrij, perfect voor de zomer.