Nieuw! Notities en collecties aanmaken + restyle

Yes, LeukeRecepten heeft weer een flinke update gehad met super handige nieuwe functies en een mooie nieuwe homepage. Lees er hier alles over.

Pas deelde ik al dat de recepten pagina’s een update hebben gehad met o.a. een kookstand, betere printfunctie en Whatsapp knop. En ook introduceerden we het persoonlijke weekmenu. En we blijven lekker bezig, want nu zijn de homepage en de ingelogde omgeving aan de beurt.

Ik heb goed geluisterd naar jullie reacties op social media en in mijn mail en veel punten hiervan meegenomen in deze nieuwe update. Ik wil altijd de beste ervaring geven aan mijn bezoekers. Daarom ziet de ingelogde omgeving er nu iets anders uit en is verdeeld in handige blokken waardoor je makkelijk kunt navigeren. Met je LeukeRecepten account kun je al je favoriete recepten bewaren, een eetplanning maken en gratis E-books bekijken. En nu is er nog meer mogelijk:

1. Collecties

Je favoriete recepten bewaren in zelf aangemaakte collecties. Dit was een vraag die ik geregeld kreeg en nu is het dus mogelijk om je recepten in aparte mapjes te bewaren. Nooit meer lang zoeken dus! Je kunt ze bij je favoriete recepten makkelijk toevoegen aan je collecties via het plusje.

2. Notities

Ook is het mogelijk om persoonlijke notities toe te voegen aan je bewaarde recepten. Dus heb je iets aangepast zoals een ingrediënt vervangen of een langere of kortere oventijd? Onthoud dit nu makkelijk. De notities zijn alleen zichtbaar voor jezelf en je ziet ze op de receptenpagina en in je overzicht van bewaarde recepten.

3. Laatst bekeken en bewaarde recepten

Op je Mijn LeukeRecepten omgeving zie je nu ook je 3 laatst bekeken en bewaarde recepten, handig om snel terug te keren naar een bekeken of je favoriete recept.

4. Eetplanning

De eetplanning heeft een update gehad. Het is nu nog makkelijker om zelf een eetplanning te maken voor maandag t/m zondag en bewaarde recepten toe te voegen en te verwijderen.

5. Aanmelden weekmenu

Makkelijk aanmelden voor het persoonlijke weekmenu en je voorkeuren aanpassen. Meer weten hierover, lees dan deze blog.

restyle_leukerecepten

En verder is de homepage en de Wat eten we vandaag pagina gerestyled en net even wat mooier en strakker gemaakt. Ook bevatten ze geen sidebar meer en zijn helemaal mobile proof! De filters bij de zoekbalk zijn er nog wel maar nu verstopt onder een knop ‘zoek uitgebreid’.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over deze nieuwe update. Mocht je nog vragen hebben of er dingen nog niet goed gaan dan hoor ik het graag via de mail of reactie.

Bewaar
Print
Deel

3 x pastasalades

Pastasalade met carpaccio
Pastasalade met tonijn
Gezonde pastasalade

Reacties

Laat je reactie achter

geniet 19 juli 2021 om 17:17

Nieuwe site ziet er prachtig uit! Ik kom alleen niet meer bij mijn bewaarde recepten.

Beantwoorden
Sandra - LeukeRecepten 19 juli 2021 om 22:16

Hi! Thanks! De ingelogde omgeving is helemaal veranderd. Ze staan nu op een andere plek. Maar ik stuur je even een mail om te kijken of ik je verder kan helpen.

Alda 24 juli 2021 om 09:44

Ik kan mijn bewaarde recepten niet vinden

Beantwoorden
Coriene 25 juli 2021 om 16:06

Heel handig dat je de recepten nu in mapjes kunt verdelen, maar hoe verwijder ik een mapje (collectie).

Beantwoorden

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

Romige zoete aardappel BBQ salade

Tover de standaard aardappelsalade voor bij de BBQ om tot een gezondere variant van zoete aardappel met een lichte maar romige yoghurt dressing.

Bijgerecht

20 min + 1 uur afkoelen

4 pers.

Aardbeiensalade met geitenkaas

Heerlijke frisse salade met geitenkaas, basilicum en aardbeien en een lichte balsamico dressing

Lunch

15 min

2 pers.

Tabouleh salade

Heerlijke frisse salade van bulgur met citroen en peterselie. Lekker als lunch met wat pita of als of bijgerecht.

Bijgerecht

25 min

6 pers.