Ga naar de inhoud
Chocolade paasei croissantjes

Chocolade paasei croissantjes

Steel de show tijdens de paasbrunch met deze luxe chocoladecroissants.

10 M + 10 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 1 blik kant-en-klaar croissantdeeg ( 250 gr )
  • 12 gevulde chocolade paaseitjes ( bijv. praliné, hazelnoot of karamel )
  • 1 ei

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Open het blik met croissantdeeg en verdeel het deeg in driehoeken. Maak in elke driehoek een inkeping van circa 4 cm. Leg tegen het breedste stuk van de driehoek 2 paaseitjes (één aan elke kant van de inkeping). Rol het deeg op tot croissants. Let erop dat je de zijkanten goed dicht maakt, anders loopt de chocolade eruit in de oven.


  2. Klop het ei los en bestrijk de croissants hiermee. Bak ze daarna 10-15 minuten in de oven. De chocoladecroissants kunnen zowel warm als koud geserveerd worden.