Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Chocolade paasei croissantjes

Steel de show tijdens de paasbrunch met deze luxe chocoladecroissants.

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 200 graden. Open het blik met croissantdeeg en verdeel het deeg in driehoeken. Maak in elke driehoek een inkeping van circa 4 cm. Leg tegen het breedste stuk van de driehoek 2 paaseitjes (één aan elke kant van de inkeping). Rol het deeg op tot croissants. Let erop dat je de zijkanten goed dicht maakt, anders loopt de chocolade eruit in de oven.

 Klop het ei los en bestrijk de croissants hiermee. Bak ze daarna 10-15 minuten in de oven. De chocoladecroissants kunnen zowel warm als koud geserveerd worden.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×