Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Chocolade paasei croissantjes

Steel de show tijdens de paasbrunch met deze luxe chocoladecroissants.

Ingrediënten
  • 1 blik kant-en-klaar croissantdeeg (250 gr)
  • 12 gevulde chocolade paaseitjes (bijv. praliné, hazelnoot of karamel)
  • 1 ei

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Open het blik met croissantdeeg en verdeel het deeg in driehoeken. Maak in elke driehoek een inkeping van circa 4 cm. Leg tegen het breedste stuk van de driehoek 2 paaseitjes (één aan elke kant van de inkeping). Rol het deeg op tot croissants. Let erop dat je de zijkanten goed dicht maakt, anders loopt de chocolade eruit in de oven.

croissants-met-paaseieren_stap1.jpg
croissants-met-paaseieren_stap2.jpg
croissants-met-paaseieren_stap3.jpg

Klop het ei los en bestrijk de croissants hiermee. Bak ze daarna 10-15 minuten in de oven. De chocoladecroissants kunnen zowel warm als koud geserveerd worden.

Beoordeling (4 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

BBQ recepten

Maak met de recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

Mexicaanse kip spiesjes met avocadodip
Burger met watermeloensalsa
Yakitori
Spicy pizza diavola
Oosterse biefstuk spies met mango