Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Aubergine ovenschotel met geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel die lijkt op melanzane parmigiana maar dan met zachte geitenkaas

Zoet zure garnalen in omelet wrap

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Een omeletwrap gevuld met garnalen met een zelfgemaakte zoet zure saus

Gevulde portobello in bladerdeeg

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Dit herfstige gerecht bestaat uit grote champignons gevuld met verschillende soorten kaas omhuld met knapperig bladerdeeg

Broodje bal met satésaus

  • Lunch
  • 40 min
  • 3 stuks
  • **

Mijn recept voor een perfect broodje zelfgemaakte gehaktbal met een Indische twist

Cannelloni met spinazie en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Bloemkool broccoli curry

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • **

Vegetarische rode curry met maar 7 ingredienten zoals bloemkool, broccoli en krokante cashewnoten voor een lekkere bite

Paddenstoelenbouillon

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4-6 personen
  • **

Een heldere bouillonsoep met paddenstoelen en knoflook croutons, heerlijk voor in de herfst!

Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze smaakvolle couscous met braadworst is een gemakkelijke en gezonde avondmaaltijd en helemaal winterproof!

Halloween chocolademousse

  • Nagerecht
  • 35 min + 3 uur opstijven
  • 4 porties
  • **

Deze chocolademousse in een glaasje met een koekje als grafsteen is een perfect toetje voor Halloween

Chocolade bananenbrood

  • Gebak en taart
  • 15 min + 45 min oventijd
  • 10-12 plakken
  • **

Van dit gezonde chocolade bananenbrood kun je best nog een plakje pakken!

Pasta ovenschotel met witlof

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Deze gegratineerde witlof in parmaham combineert heerlijk bij de pasta in tomatensaus in deze schotel

Gegratineerde knoflook champignons

  • Voorgerecht
  • 10 min + 5 min oventijd
  • 1 schaaltje
  • *

Een heerlijk hapje van champignons met knoflook onder een laagje Parmezaanse kaas

Thaise noedelsoep met visballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 3-4 personen
  • **

Lekkere maaltijdsoep van kruidige visballetjes van kabeljauw in een gevulde soep met noedels.

Appel rozijnen koeken

  • Gebak en taart
  • 20 min + 12 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Deze luchtige en suikervrije koeken zijn een lekker gezond tussendoortje en ideaal voor onderweg

Cheesecake met appel en kaneel

  • Gebak en taart
  • 25 min + 50 min + afkoelen
  • 12 personen
  • **

Deze combi van cheesecake met appeltaart is zo ontzettend lekker!

Bietenlasagne met walnoten

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke vegetarische ovenschotel met rode biet, een romige ricottasaus en crunchy walnoten

Spaanse aardappeltortilla

  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 4-6 personen
  • **

Deze lekkere aardappeltortilla maak je maar met 3 basisingrediënten en is onmisbaar bij de tapas. Inclusief stap voor stap video

Gevulde aardappels bolognese

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 10 min oventijd
  • 8 stuks
  • **

Bolognese saus combineert niet alleen lekker met pasta maar ook met aardappels!

Pita met pompoen en falafel

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 20 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Deze vegetarisch gevulde pitabroodjes zijn heerlijk als snelle maaltijd of lunch

Vijgen salade met burrata

  • Salades
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Burrata is een soort zachte bol mozzarella die perfect combineert in deze herfstsalade met vijgen en noten

Mini pizza met carpaccio

  • Hapjes
  • 15 min + 12 min
  • 8 stuks
  • **

Carpaccio is niet alleen een voorgerecht, maar ook heerlijk op mini pizza met truffel mayonaise, rucola en zongedroogde tomaat.

Broccolisoep

  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Met dit eenvoudige basisrecept maak je in 20 minuten deze lekkere verse broccolisoep

Groene shakshuka met aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarisch pannetje met kruidige aardappeltjes en gestolde eieren met een Midden Oosterse twist

Pitabroodjes met broccoli

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Deze vegetarische pita’s met tzatziki en groenten zijn een lekkere en gezonde lunch of lichte avondmaaltijd

Boxty met romige kip

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 5-6 stuks
  • ***

Deze Ierse pannenkoek is gemaakt van aardappelpuree en geraspte aardappel en is gevuld met een romig kipmengsel.

1 2 3 ... 87 Volgende Alles weergeven

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel