Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Huzarensalade
  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk recept voor een heerlijke huzarensalade met aardappel, augurkjes, ei en ham. Een klassieke salade voor bij de BBQ!

Gezonde carrot cake
  • Bakrecept
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 9 stukjes
  • **

Een heerlijk worteltaartje in een gezonder jasje, met een lekkere frisse topping van Griekse yoghurt

Filodeeg driehoekjes met geitenkaas
  • Hapjes
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 15 stuks
  • **

Krokante hapjes van filodeeg met een zachte vulling van geitenkaas, honing en stukjes walnoot. Een ideaal borrelhapje voor op een feestje.

Italiaanse tosti met pesto
  • Lunch
  • 15 min
  • 2 stuks
  • *

Lunch met deze goed belegde tosti van gegrild brood met pesto, tomaat en salami er tussen of serveer als avondmaal met een kop soep

Pastasalade met tonijn
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Makkelijke salade met pasta en tonijn uit blik met een Italiaanse twist van pesto en basilicum

Glutenvrije quiche met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min wachten + 60 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een glutenvrije quiche met een bodem met een gezonde twist op basis van kikkererwten en een lekkere vulling van spinazie, zongedroogde tomaat en geitenkaas!

Salade caprese
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 à 3 personen
  • *

Deze populaire Italiaanse salade met tomaat en mozzarella is heerlijk als voorgerecht of als lunch

Pastaschotel met broccoli en kruidenroomkaas
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 3-4 personen
  • *

Romige vegetarische ovenschotel met broccoli en knapperige stukjes walnoot gegratineerd met een laagje kaas

Abrikozenflappen
  • Bakrecept
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 10 stuks
  • *

Lekkere krokante flappen van bladerdeeg met een fris zoete vulling van abrikoos, met zowel verse als abrikozen uit blik te maken

Vegan spaghetti bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

De spaghetti bolognese zoals je 'm kent, maar dan veganistisch met extra veel groenten

Aspergesalade met ei
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Lauwwarme maaltijdsalade met witte asperges, ei, aardappel, gebakken spekjes met een lichte mosterddressing

Pasta met garnalen en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke romige spaghetti met spinazie en gebakken garnalen, een makkelijke en snelle maaltijd.

Quinoa salade met cherrytomaatjes
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke voedzame salade op basis van quinoa met groenten en feta, zowel lauwwarm als koud lekker!

Gevulde champignons met geitenkaas
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke grote champignons met zachte geitenkaas en pesto van de BBQ of uit de oven

Panna cotta met aardbei
  • Nagerecht
  • 40 min + 4 uur opstijven
  • 2 personen
  • **

Heerlijk dessert van zelfgemaakte panna cotta van opgesteven room met een lekkere friszoete aardbeiensaus

Pasta bowl met gegrilde nectarine
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Alles wat je wilt deze zomer is deze pasta bowl met onder andere gegrilde nectarine, maïs, geitenkaas en pistachenoten

Bier pannenkoeken met bacon
  • Ontbijt
  • 30 min
  • 10 kleine pannenkoekjes
  • **

Pannenkoekjes gemaakt een beslag van bier met gebakken bacon en stroop, een heerlijk vaderdagontbijt

Soto ajam - Indonesische kippensoep
  • Hoofdgerecht
  • 2 uur
  • 4 personen
  • **

Makkelijk recept voor Indonesische soto ajam gemaakt met kippenbouten gegaard in bouillon geserveerd met o.a. rijst, mihoen, ei en selderij

Zoete aardappel en broccoli van de bakplaat
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 min oventijd
  • 2 à 3 personen
  • *

Gezonde en voedzame baketray met kruidige stukken zoete aardappel, kikkererwten, broccoli, lekker en bovendien vegetarisch!

Arretjescake
  • Bakrecept
  • 20 min + opstijven
  • 10 personen
  • *

Traditionele Hollandse cake met o.a. boter, cacao en stukjes koek die je maakt in 20 minuten zonder oven

Salade niçoise
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk recept voor de klassieke Franse salade niçoise met haricots verts, krieltjes, ei en tonijn

Groene curry met peultjes
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk curry recept met (vega)kip, peultjes en paprika in een licht pittige groene curry saus geserveerd met rijst

Pastasalade met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 à 4 personen
  • *

Lauwwarme salade met fusilli pasta met knoflookgarnalen en rode pesto, lekker als lunch of lichte maaltijd

Monchou taart
  • Bakrecept
  • 25 min + opstijven
  • 10 à 12 personen
  • *

Heerlijke klassieke taart met een krokante bodem van Bastognekoeken, romige monchou vulling en kersen als topping

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×