Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde gehaktballetjes met mozzarella

Lekker borrelhapje: kruidige gehaktballetjes gevuld met een balletje mozzarella

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Meng het gehakt met het ei, peper, zout, italiaanse kruiden en paneermeel tot een stevig mengsel. Neem ongeveer 1/8 deel en maak hier een balletje van en druk plat. Leg een mozzarella balletje in het midden en vouw de gehaktbal weer goed dicht.

 Zorg er voor dat alle naden goed dicht zijn anders bestaat de kans dat de mozzarella er uit loopt. Doe de gehaktballen in een ingevette muffinvorm of leg ze op een bakrooster en bak ze in ca 20 tot 25 minuten gaar. Lekker als borrelhapje of in tomatensaus. Je kunt de gehaktballetjes ook in de pan bakken. Let er met omdraaien dan op dat ze niet kapot gaan.

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×