Gepaneerde schnitzels

Zelf schnitzels een lekker en krokant korstje geven doe je zo!

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 stuks

Bereiding

  1. Kruid het vlees met een snufje peper en zout. Klop het ei los in een diep bord. Haal het vlees eerst door de bloem, dan ei en als laatste door het paneermeel. Druk het paneermeel goed vast op het vlees met je vingers. Verhit een beetje boter in een koekenpan en leg de schnitzels er in. Bak ze eerst een paar minuten op hoog vuur tot ze mooi bruin en krokant zijn. Draai ze maar 1 x om, zo voorkom je dat het korstje snel kapot gaat. Laat de schnitzels daarna nog even op laag vuur goed gaar worden. Lekker met een champignonroomsaus of jachtsaus.

  2. Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Heeft het gesmaakt?
43 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Uit onze shop

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!