Ga naar de inhoud
Ravioli met spinazie en mozzarella

Ravioli met spinazie en mozzarella

Snel en makkelijk recept voor ravioli met spinazie en mozzarella. Met kruidenroomkaas en zongedroogde tomaatjes is dit een heerlijk recept dat je al in 20 minuutjes klaar hebt. Geschikt voor 2 personen maar je kunt het aantal personen eenvoudig aanpassen!

20 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediƫnten

Voor personen

  • 250 gr ravioli ( vega )
  • 400 gr verse spinazie
  • 1 bol mozzarella ( vega )
  • 125 gr Kruidenroomkaas
  • 2 eetlepels gedroogde tomaatjes op olie
  • 1 ui

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Terwijl de ravioli kookt, snijd je de ui fijn en bak je deze in een grote koekenpan tot hij glazig is. Voeg dan de verse spinazie toe en laat deze slinken.


  2. Roer de kruidenroomkaas door de spinazie en meng alles goed. Snijd de gedroogde tomaatjes fijn en voeg deze toe aan het spinaziemengsel. Zodra de ravioli gaar is, giet je deze af en voeg je ze toe aan de pan met spinazie en roomkaas. Meng alles goed door elkaar.


    ravioli met spinazie en mozzarella stap 1 ravioli met spinazie en mozzarella stap 2 ravioli met spinazie en mozzarella stap 3
  3. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel deze over de ravioli. Garneer het geheel met verse peterselie.


  4. Bewaar de restjes in een luchtdichte bak in de koelkast, maximaal 2 dagen.