Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Toad in the hole

Dit typisch Brits gerecht bestaat uit knapperige worstjes verpakt in een deeg van yorkshire pudding

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Verwarm de oven op 220 graden. Bak de worsten in een pan met een beetje boter of boter rondom bruin, ze hoeven nog niet gaar te zijn van binnen. Haal ze uit de pan en laat rusten. Klop de eieren los met een garde en voeg de melk en bloem toe en klop tot een beslag. Voeg een snuf peper en zout toe en wat tijm. Leg de worsten in een ingevette ovenschaal.

 Giet het beslag er over en naast tot de worsten iets verder dan de helft in het beslag liggen. Bak de toad in the hole 25 a 30 minuten in de oven. Het beslag komt omhoog maar zakt ook weer wat in als je het uit de oven haalt. Snijd ondertussen de uien in ringen en bak met een beetje boter en balsamico 20 minuten tot ze zacht zijn. Serveer de toad in the hole met de gebakken uien en eventueel wat extra groenten.

Gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

×

 Tip! 

Bestel nu het LeukeRecepten kookboek!

Met meer dan 100 leuke en makkelijke recepten! Prijs: €20,99