Herfstsalade met paddenstoelen

Lauwwarme salade met paddenstoelen gebakken in balsamico met cranberry's en roquefort kaas
Ingrediënten
200 gr champignons en/of paddenstoelen
2 sneetjes brood
50 gr roquefort kaas of gorgonzola
scheut balsamicoazijn
75 gr rucola melange
Handje cranberries
Olie of boter om mee te bakken
Bereiding
Rooster het brood in een pan of broodrooster krokant en snijd in stukken. Snijd de paddenstoelen en champignons in plakjes en voeg toe aan een pan met wat olie of boter. Voeg ook een scheutje balsamicoazijn toe en bak ze ca. 5 minuten.
herfstsalade paddenstoelen 01
herfstsalade paddenstoelen 01
herfstsalade paddenstoelen 01
Verdeel ondertussen de sla over 2 borden of kommen. Steek het brood er tussen. Schep de gebakken champignons en paddenstoelen er op. Kruimel wat roquefort of gorgonzola er over. Bestrooi de herfstsalade met wat cranberries. Zowel lauwwarm als koud lekker.
23 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!