
Herfstsalade met paddenstoelen
Lauwwarme salade met paddenstoelen gebakken in balsamico met cranberry's en roquefort kaas. In 20 minuutjes heb je deze lekkere salade al gemaakt.
20 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
200 gr champignons ( of paddenstoelen )
-
2 sneetjes brood
-
50 gr roquefort kaas of gorgonzola
-
scheut balsamicoazijn
-
75 gr rucola melange
-
Handje cranberries
-
Olie of boter om mee te bakken
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Rooster het brood in een pan of broodrooster krokant en snijd in stukken. Snijd de paddenstoelen en champignons in plakjes en voeg toe aan een pan met wat olie of boter. Voeg ook een scheutje balsamicoazijn toe en bak ze ca. 5 minuten.
-
Verdeel ondertussen de sla over 2 borden of kommen. Steek het brood er tussen. Schep de gebakken champignons en paddenstoelen er op. Kruimel wat roquefort of gorgonzola er over. Bestrooi de herfstsalade met wat cranberries. Zowel lauwwarm als koud lekker.
Heeft het gesmaakt?
35 stemmen
Ook lekker