Herfstsalade met paddenstoelen
Lauwwarme salade met paddenstoelen gebakken in balsamico met cranberry's en roquefort kaas
Verdeel ondertussen de sla over 2 borden of kommen. Steek het brood er tussen. Schep de gebakken champignons en paddenstoelen er op. Kruimel wat roquefort of gorgonzola er over. Bestrooi de herfstsalade met wat cranberries. Zowel lauwwarm als koud lekker.
Ingrediënten
200 gr champignons en/of paddenstoelen
2 sneetjes brood
50 gr roquefort kaas of gorgonzola
scheut balsamicoazijn
75 gr rucola melange
Handje cranberries
Olie of boter om mee te bakken
Bereiding
Rooster het brood in een pan of broodrooster krokant en snijd in stukken. Snijd de paddenstoelen en champignons in plakjes en voeg toe aan een pan met wat olie of boter. Voeg ook een scheutje balsamicoazijn toe en bak ze ca. 5 minuten.


