De populaire witvis wordt heel veel gegeten in Nederland. Je kent misschien wel tilapia, kabeljauw of de pangasius. Ga ook eens voor een duurzamer witvisje die zeker verantwoord gekweekt of gevangen wordt zoals de koolvis, zeebaars of red snapper.
Spiesjes van de BBQ (of uit de pan) met witvis en een romige basilicumsaus
Zelfgemaakte krokante schnitzels van vis met een roerbak van aardappel en broccoli
Een heerlijke romige Indiase curry met sperziebonen en een gebakken stukje vis.
Deze knapperige vispakketjes gevuld met vis, spinazie en roomkaas zijn heerlijk, ook voor de kids
Dit recept van vis in tomatensaus maakte ik tijdens mijn foodtour door Abruzzo in Italie
Kabeljauw met een krokant laagje uit de oven met een fluweelzachte witte wijnsaus
Vis uit de oven met Spaanse ham, olijven en paprika. Lekker bij de tapas of samen met patatas bravas.
Als je met de kerst, of tijdens een ander feestelijk diner, vis wil serveren, probeer dan deze kabeljauw met een romige saliesaus en wortel.
Een simpel maar heerlijk gourmethapje met vis en spek dat er ook nog eens leuk en smakelijk uitziet. Met een korte voorbereiding heb je een eigengemaakt hapje voor het gourmetten.
Deze gefrituurde vis snack van kabeljauw maak je makkelijk zelf met dit recept voor kibbeling beslag. Lekker als hapje of bij het avondeten met verse groenten en aardappels.
Heerlijk recept voor vis met een krokant korstje uit de oven gecombineerd met een heerlijke kruidige saus van paprika en tomaat