Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Wraps met krokante vis

Goed gevulde wraps met gepaneerde stukken vis, avocado, tomaatjes en sweet chilisaus

Ingredienten
Sap van 1 limoen
4 wraps
250 gr schelvis (of andere witvis)
1 ei
50 gr paneermeel
2 eetl bloem
1 avocado
150 gr tomaatjes
Sweet chilisaus
Peper en zout
 
Materialen
Prikkers
 
Bereiding
Snijd de tomaatjes in tweeen of vieren. Bestrooi de vis met peper, zout en besprenkel met de helft van het limoensap. Snijd de vis in repen en wentel door de bloem. Klop het ei los en haal de bebloemde vis er door. Bestrooi een bord met paneermeel en haal als laatste de vis hier door. Verhit een klein beetje olie of boter in een koekenpan en bak de gepaneerde vis in ca 5 minuten mooi bruin en gaar.
 
Verwarm de wraps volgens verpakking. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd in partjes. Besprenkel de partjes met de rest van het limoensap. Verdeel wat sla in het midden van de wrap. Leg wat partjes avocado, tomaatjes en de gebakken vis er op. Schenk er een beetje sweet chilisaus (naar smaak) over en vouw de wrap dicht en zet vast met een prikkertje.

 

Beoordeling (31 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel