Wraps met krokante vis

Goed gevulde wraps met gepaneerde stukken vis, avocado, tomaatjes en sweet chilisaus

Ingredienten
Sap van 1 limoen
4 wraps
250 gr schelvis (of andere witvis)
1 ei
50 gr paneermeel
2 eetl bloem
1 avocado
150 gr tomaatjes
Sweet chilisaus
Peper en zout
 
Materialen
Prikkers
 
Bereiding
Snijd de tomaatjes in tweeen of vieren. Bestrooi de vis met peper, zout en besprenkel met de helft van het limoensap. Snijd de vis in repen en wentel door de bloem. Klop het ei los en haal de bebloemde vis er door. Bestrooi een bord met paneermeel en haal als laatste de vis hier door. Verhit een klein beetje olie of boter in een koekenpan en bak de gepaneerde vis in ca 5 minuten mooi bruin en gaar.
 
Verwarm de wraps volgens verpakking. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd in partjes. Besprenkel de partjes met de rest van het limoensap. Verdeel wat sla in het midden van de wrap. Leg wat partjes avocado, tomaatjes en de gebakken vis er op. Schenk er een beetje sweet chilisaus (naar smaak) over en vouw de wrap dicht en zet vast met een prikkertje.

 

Vind je dit leuk?
100 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!