De populaire witvis wordt heel veel gegeten in Nederland. Je kent misschien wel tilapia, kabeljauw of de pangasius. Maar ga eens voor een duurzamer witvisje die zeker verantwoord gekweekt of gevangen wordt zoals de koolvis, zeebaars of red snapper.
Smeuïge visburger gemaakt van witvis op een broodje met tomaat, augurk en een snelle dillesaus. Ook ideaal voor op de BBQ.
Lekker veel geroerbakte groenten geserveerd met Oosters gemarineerde stukjes vis, lekker met rijst
Vis in een krokante korst van sesam met een Oosterse twist, door de korst blijft de vis lekker mals en niet droog
Lekker en makkelijk recept voor vis uit de oven met de frisse smaak van citroen en peterselie, lekker met wat aardappeltjes en een salade
Makkelijke vispakketjes van de BBQ met zacht gestoomde vis, citroen, kruidenboter en bosui
Lekkere maaltijd van vis met een krokant kruidenkorstje uit de oven geserveerd in een romige paprikasaus
Lekkere combi van koolsalade en krokante kibbeling in een wrap of taco met frisse mango
Lekkere maaltijdsoep van kruidige visballetjes van kabeljauw in een gevulde soep met noedels.
Vis en ravigotesaus is een heerlijke combinatie, voeg er wat groenten en frieten aan toe en je hebt een heerlijke maaltijd
Deze tropische risotto met een spicy bite is heerlijk met een gebakken visje of salade.
Dit heerlijke lichte stoofpotje uit Sicilië gemaakt van aubergine smaakt heerlijk bij een stukje gebakken kabeljauw.
Vis op een bedje van aardappels en groenten in een romige kerriesaus
Romige pasta met spinazie en een stukje kabeljauw uit de oven met een krokant korstje
Super makkelijke maaltijd van vis, groenten en aardappels van de bakplaat.
Spiesjes van de BBQ (of uit de pan) met witvis en een romige basilicumsaus
Zelfgemaakte krokante schnitzels van vis met een roerbak van aardappel en broccoli
Heerlijke combi van smeuïge stamppot met een stukje vis met amandelkorst en kerriesaus.
Een heerlijke romige Indiase curry met sperziebonen en een gebakken stukje vis.
Deze knapperige vispakketjes gevuld met vis, spinazie en roomkaas zijn heerlijk, ook voor de kids
Dit recept van vis in tomatensaus maakte ik tijdens mijn foodtour door Abruzzo in Italie
Kabeljauw met een krokant laagje uit de oven met een fluweelzachte witte wijnsaus