Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Witvis

Thaise noedelsoep met visballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 3-4 personen
  • **

Lekkere maaltijdsoep van kruidige visballetjes van kabeljauw in een gevulde soep met noedels.

Gepaneerde vis met roerbakgroenten
  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 2 personen
  • **

Vis en ravigotesaus is een heerlijke combinatie, voeg er wat groenten en frieten aan toe en je hebt een heerlijke maaltijd

Risotto met mango en rode peper
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Deze tropische risotto met een spicy bite is heerlijk met een gebakken visje of salade.

Caponata met vis
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Dit heerlijke lichte stoofpotje uit Sicilië gemaakt van aubergine smaakt heerlijk bij een stukje gebakken kabeljauw.

Kabeljauw ovenschotel met kerrie
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • **

Vis op een bedje van aardappels en groenten in een romige kerriesaus

Pasta met spinazie en kabeljauw
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Romige pasta met spinazie en een stukje kabeljauw uit de oven met een krokant korstje

Vissticks van de bakplaat met groenten
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 17 oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Super makkelijke maaltijd van vis, groenten en aardappels van de bakplaat.

Visspies met basilicumsaus
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 6 stuks
  • *

Spiesjes van de BBQ (of uit de pan) met witvis en een romige basilicumsaus

Visschnitzels met bieslooksaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Zelfgemaakte krokante schnitzels van vis met een roerbak van aardappel en broccoli

Visgratin met paprika
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Vis uit de oven met een heerlijke romige topping van paprika en kaas

Bloemkoolstamppot met krokante vis
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Heerlijke combi van smeuige stamppot met een stukje vis met amandelkorst en kerriesaus

Sperziebonen curry met vis
  • Hoofdgerecht
  • 45 MIN
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke romige Indiase curry met sperziebonen en een gebakken stukje vis.

Vispakketje met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Deze knapperige vispakketjes gevuld met vis, spinazie en roomkaas zijn heerlijk, ook voor de kids

Vis met panko en tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Vis uit de oven met een knapperig korstje en zoete geroosterde tomaatjes

Vispannetje uit Abruzzo
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 a 3 personen
  • **

Dit recept van vis in tomatensaus maakte ik tijdens mijn foodtour door Abruzzo in Italie

Krokante vis met witte wijnsaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 oventijd
  • 4 personen
  • **

Kabeljauw met een krokant laagje uit de oven met een fluweelzachte witte wijnsaus

Spaanse vis met serranoham
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Vis uit de oven met Spaanse ham, olijven en paprika. Lekker bij de tapas of samen met patatas bravas.

Vis met saliesaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Als je met de kerst vis wil serveren, probeer dan deze kabeljauw met een romige saliesaus en wortel

Gourmet recept: vis met spek
  • Bijgerecht
  • 10 MINUTEN
  • CA 12 STUKS
  • *

Simpel maar heerlijk gourmethapje met vis dat er ook nog eens leuk en smakelijk uitziet

Kibbeling
  • Hoofdgerecht
  • 25 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Deze gefrituurde vis snack van kabeljauw maak je makkelijk zelf met dit recept voor het beslag

Vispakketjes met limoen
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • *

Gezond en makkelijk: frisse gaar gestoomde vis met limoen op een bedje van wortel en paksoi

Ovenschotel met vis en puree
  • Hoofdgerecht
  • 30 MIN + 45 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke ovenschotel met stukken vis, verschillende groente en kruidige aardappelpuree  

Kabeljauw met olijventapenade
  • Voorgerecht
  • 30 MINUTEN
  • CA 12 STUKS
  • **

Heerlijke tapashapje van stukjes gebakken kabeljauw met olijventapenade en serranoham

Vis met kokant kaas uien korstje
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 12 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • *

Geef een visfilet makkelijk een lekkere twist met dit krokante korstje van ui, kaas en paneermeel

Visburger met dillesaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 3 STUKS
  • **

Smeuige visburger van witvis op een broodje met tomaat, augurk en dillesaus, ook voor op de BBQ

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×