Visgratin met paprika

Vis uit de oven met een heerlijke romige topping van paprika en kaas

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de paprika in kleine blokjes. Dep de vis droog en leg in een ovenschaal. Bestrooi met wat peper en zout. Hak de ui en knoflook fijn en fruit deze aan in een pan met een beetje olie of boter. Voeg de paprikablokjes toe en bak kort even mee.

 Meng de mosterd met de crème frache en roer dan de gebakken paprika, ui en knoflook er door. Verdeel dit mengsel over de vis. Bestrooi met wat kaas. Zet de vis met paprika topping ca 20 min in de oven tot de vis gaar is. Zet eventueel op het laatst de grill er nog even bij aan. Lekker met wat aardappeltjes.

137 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!