Gourmet recept: vis met spek

Een simpel maar heerlijk gourmethapje met vis en spek dat er ook nog eens leuk en smakelijk uitziet. Met een korte voorbereiding heb je een eigengemaakt hapje voor het gourmetten.

Bijgerecht 10 min

ingrediënten

voor 12 stuks

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de vis in ongeveer 12 gelijke stukjes. Bestrooi met een snufje peper en dille en wikkel er een plak spek omheen. Verhit wat olie in een pannetje of bovenop het grill gedeelte van het gourmetstel. Bak de stukjes vis in ca 4 a 5 minuten gaar en de spek krokant.

Heeft het gesmaakt?
32 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!