
Gourmet recept: vis met spek
Een simpel maar heerlijk gourmethapje met vis en spek dat er ook nog eens leuk en smakelijk uitziet. Met een korte voorbereiding heb je een eigengemaakt hapje voor het gourmetten.
10 M
Ingrediƫnten: Vis spek
Voor stuks
-
250 gr witvis
-
12 plakken gerookte spek
-
gedroogde dille
-
Snufje peper
Materialen
-
Gourmetpannetjes
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Vis spek
-
Snijd de vis in ongeveer 12 gelijke stukjes. Bestrooi met een snufje peper en dille en wikkel er een plak spek omheen. Verhit wat olie in een pannetje of bovenop het grill gedeelte van het gourmetstel. Bak de stukjes vis in ca 4 a 5 minuten gaar en de spek krokant.
Heeft het gesmaakt?
33 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 47
- vet 3 gr
- verzadigd vet 1 gr
- eiwit 5 gr
- zout 0.54 gr
Ook lekker