Een appel is heerlijk in een bakrecept, in salade, als tussendoortje of (warm) in nagerechten. Ook kun je het in hoofdgerechten verwerken zoals kip Madras. Kies je voor een appeltje van Hollandse bodem zoals de Elstar of juist voor een appel van de andere kant van de wereld? Iedere appel heeft een eigen smaak.
In 15 minuten een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel met geitenkaas en pijnboompitten
Recept voor pakketjes met appel, kaneel en suiker om je barbecue mee af te sluiten. Lekker met een bolletje ijs.
Heerlijk volkoren muffins met muesli, noten, yoghurt en frisse stukjes appel. Lekker als tussendoortje maar ook als ontbijt.
Deze bietensap is niet alleen gezond maar is ook lekker fris van smaak door de appel en citroen. Voor een energieke start van de dag.
Leuk en gezond hapje of toetje van vers fruit met munt in een bakje van sinaasappelschil.
Lekkere en snelle maaltijdsalade met appel, champignons en biefstuk met een heerlijke balsamicodressing. Maak zelf de dressing van olijfolie, balsamicoazijn, honing en een snufje peper en zout voor een verrukkelijke smaak. Hussel alles samen en geniet van de salade!
Met dit recept maak je zelf de lekkerste oliebollen met appel. Een eenvoudig recept om zo'n 20 oliebollen met stukjes appel te maken.