Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Frisse rode bietensap

Deze bietensap is niet alleen gezond maar is ook lekker fris van smaak
Ingrediënten:
½ rauwe rode biet ½ citroen Kwart appel 350 ml water 1 eetl honing
Materialen
Blender Zeef
Bereiding:
Schil de biet en snijd deze in stukken. Doe deze in de blender en mix grof. Pel de schil van de citroen en snijd het vruchtvlees in stukken en voeg samen met de appel, water en honing toe aan de blender. Mix alles een half minuutje door en giet het sap in een zeef. Vang het vocht op en schenk in glaasjes. Zo heb je in een paar minuten een super gezond en lekker drankje klaar.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×