Frisse rode bietensap

Deze bietensap is niet alleen gezond maar is ook lekker fris van smaak door de appel en citroen
Ingrediënten
½ rauwe rode biet
½ citroen
Kwart appel
350 ml water
1 eetlepel honing
Materialen
Blender
Zeef
Bereiding:
Schil de biet en snijd deze in stukken. Doe deze in de blender en mix grof. Pel de schil van de citroen en snijd het vruchtvlees in stukken en voeg samen met de appel, water en honing toe aan de blender. Mix alles een half minuutje door en giet het sap in een zeef. Vang het vocht op en schenk in glaasjes. Zo heb je in een paar minuten een super gezond en lekker drankje klaar.
Vind je dit leuk?
75 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!