Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Couscous met rode kool en geitenkaas

In 15 minuten een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel met geitenkaas en pijnboompitten

 
Ingredienten
500 gr rode kool met appel, gekookt
300 gr couscous 
1 appel, in stukjes
1 theel kaneel
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
1 blokje groentebouillon 
125 gr geitenkaas
½ theel tijm, gedroogd
 
Bereiding
Breng 300 ml water met het bouillonblokje aan de kook in een pan (of als anders staan aangegeven op de verpakking). Zet het vuur uit en roer de couscous er door en laat met een deksel op 5 min wellen. Zet het vuur weer middelhoog en roer de rode kool en stukjes appel er door en totdat ze ook goed warm zijn. Breng de couscous met rode kool op smaak met kaneel en tijm. Schep de couscous op een bord en garneer met de pijnboompitten en geitenkaas.

 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×