HOOFDGERECHT – 15 MINUTEN – 4 PERSONEN *
In 15 minuten een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel met geitenkaas en pijnboompitten
Ingredienten
500 gr rode kool met appel, gekookt
300 gr couscous
1 appel, in stukjes
1 theel kaneel
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
1 blokje groentebouillon
125 gr geitenkaas
½ theel tijm, gedroogd
Bereiding
Breng 300 ml water met het bouillonblokje aan de kook in een pan (of als anders staan aangegeven op de verpakking). Zet het vuur uit en roer de couscous er door en laat met een deksel op 5 min wellen. Zet het vuur weer middelhoog en roer de rode kool en stukjes appel er door en totdat ze ook goed warm zijn. Breng de couscous met rode kool op smaak met kaneel en tijm. Schep de couscous op een bord en garneer met de pijnboompitten en geitenkaas.