Bietenwrap met zalm

Deze bietenwraps bevatten extra groenten en zijn heerlijk in combinatie met gebakken zalm en avocado.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Snijd de zalm in stukken of reepjes. Besprenkel deze met 1 eetlepel citroensap, peper en zout. Verhit een pan op het vuur en verhit een beetje olie of boter hierin. Bak de zalm hier in ca 3 a 4 minuutjes gaar.

 Prak de avocado fijn en voeg een snuf peper, zout, citroensap en chili toe. Verwarm de wraps volgens de verpakking. Besmeer ze vervolgens met wat avocadopuree en verdeel de waterkers en zalm hierover. Meng de yoghurt met 1 eetlepel citroensap en een snufje peper en zout en gebruik deze als dressing. Lekker als lunch of 2 a 3 wraps als avondmaal.

145 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!