Boerenkool curry

Een verrassende twist met boerenkool in deze smaakvolle curry. Een makkelijk en vegetarisch recept. Perfect comfortfood voor koudere dagen.

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snipper de ui en bak deze in een beetje olie of boter aan. Voeg de kruidenpasta toe en bak 1 minuutje mee. Laat de kikkererwten uitlekken en voeg toe aan de pan en schep goed om.

  2. Giet de kokosmelk er bij en roer tot er een egale saus ontstaat. Voeg dan de boerenkool toe en laat een minuut of 8 zachtjes meekoken in de saus. Schep op het laatst de cashewnoten erdoor. Serveer met wat brood of rijst.

Heeft het gesmaakt?
264 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!