Caprese salade bowl met kip

Makkelijke goed gevulde kom salade met tomaat, mozzarella en kip

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing en marinade

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten van de dressing door elkaar. Verdeel de helft van de dressing over de kipfilets. Grill deze daarna in een (grill)pan in ca 10 minuutjes gaar (afhankelijk van de dikte). Verdeel de spinazie over 2 kommen.

  2. Leg op een helft de bolletjes mozzarella, de avocado in stukjes, de ontbijtspek en de gehalveerde tomaatjes. Haal de kip uit de pan en snijd met een scherp mes in plakjes en verdeel ook over de bowl. Besprenkel met de rest van de dressing en bestrooi met verse basilicum en pijnboompitten.

Heeft het gesmaakt?
186 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!