
Caprese spiesjes met gehaktballetjes
Deze hapjes hebben een Italiaans tintjes door de zongedroogde tomaten, basilicum en mozzarella en zijn heerlijk tijdens een feestje!
25 M
Ingrediƫnten: Caprese gehaktballetjes
Voor hapjes
-
300 gr gehakt
-
1 ei
-
3 eetlepels paneermeel
-
1 theelepel Italiaanse kruiden
-
peper en zout
-
20 mini mozzarella balletjes
-
20 zongedroogde tomaatjes
-
20 blaadjes basilicum
-
boter ( om in te bakken )
Benodigdheden
-
20 prikkers
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Caprese gehaktballetjes
-
Meng het gehakt met ei, paneermeel, Italiaanse kruiden, peper en zout tot een geheel. Draai ongeveer 20 balletjes van het gehakt. Verhit olie in de pan en schroei de gehaktballetjes op hoog vuur dicht. Zet het vuur vervolgens lager en gaar de gehaktballetjes.
-
Neem een prikker en steek eerst een bolletje mozzarella erop, dan een zongedroogde tomaat, een blaadje basilicum en vervolgens het gehaktballetje. Herhaal dit met alle ingrediƫnten.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
80 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 58
- vet 4 gr
- verzadigd vet 2 gr
- koolhydraten 1.5 gr
- w.v. suikers 0.5 gr
- vezels 0.2 gr
- eiwit 5 gr
- zout 0.3 gr
Ook lekker