Ga naar de inhoud
Caprese spiesjes met gehaktballetjes

Caprese spiesjes met gehaktballetjes

Deze hapjes hebben een Italiaans tintjes door de zongedroogde tomaten, basilicum en mozzarella en zijn heerlijk tijdens een feestje!

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediënten

Voor hapjes

  • 300 gr gehakt
  • 1 ei
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • peper en zout
  • 20 mini mozzarella balletjes
  • 20 zongedroogde tomaatjes
  • 20 blaadjes basilicum
  • boter ( om in te bakken )

Benodigdheden

  • 20 prikkers

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng het gehakt met ei, paneermeel, Italiaanse kruiden, peper en zout tot een geheel. Draai ongeveer 20 balletjes van het gehakt. Verhit olie in de pan en schroei de gehaktballetjes op hoog vuur dicht. Zet het vuur vervolgens lager en gaar de gehaktballetjes.


    caprese prikker gehaktballetjes www.leukerecepten.nl caprese prikker gehaktballetjes www.leukerecepten.nl caprese prikker gehaktballetjes www.leukerecepten.nl
  2. Neem een prikker en steek eerst een bolletje mozzarella erop, dan een zongedroogde tomaat, een blaadje basilicum en vervolgens het gehaktballetje. Herhaal dit met alle ingrediënten.


  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy