Bruschetta met ansjovis
Een heerlijk hapje van knapperige broodjes met gegrilde paprika en ansjovis. Lekker als voorafje of als borrelhapje.
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verhit een grillpan en smeer de broodjes in met een dun laagje olijfolie en bak deze tot er mooie grillstrepen te zien zijn. Wrijf de broodjes als ze klaar zijn in met een teentje knoflook.
-
Snijd de cherrytomaatjes doormidden en de gegrilde paprika in reepjes.
-
Beleg de bruschetta’s hiermee en leg als laatste een ansjovis erop een blaadje basilicum.

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!