Bruschetta met ansjovis

Een heerlijk hapje van knapperige broodjes met gegrilde paprika en ansjovis. Lekker als voorafje of als borrelhapje.

Hapjes en snacks 15 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verhit een grillpan en smeer de broodjes in met een dun laagje olijfolie en bak deze tot er mooie grillstrepen te zien zijn. Wrijf de broodjes als ze klaar zijn in met een teentje knoflook.

  2. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en de gegrilde paprika in reepjes.

  3. Beleg de bruschetta’s hiermee en leg als laatste een ansjovis erop een blaadje basilicum.

Heeft het gesmaakt?
30 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!